Jagerstrui

Jagerstrui

Op zoek naar een jagerstrui voor tijdens de jacht of andere outdooractiviteiten? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Solognac heeft een groot assortiment aan jagerstruien ontworpen voor zowel heren als kinderen. De experts van Solognac hebben jagerstruien ontwikkeld voor alle jachtdisciplines en voor elk weertype. Naast ons eigen jachtmerk verkopen wij ook een jagerstrui van Aigle. Kortom, koop je jagerstrui bij Decathlon online! Om goed voorbereid op jacht te gaan ontdek ook onze jachtbroeken en jacht t-shirts.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.6/5 Op basis van 3742 reviews

Koop je Jacht trui bij Decathlon

Voor elke jachtdiscipline heeft het team van experts van Solognac de perfecte jacht trui ontwikkeld. Zo koop je bij Decathlon een jacht trui die speciaal is ontwikkeld voor het jagen in de herfst en winter. Deze trui zal je duurzaam tegen de kou beschermen. De ellebogen en schouders zijn versterkt met polyamide en de ronde kraag en elastische mouwboorden houden de kou buiten. Daarnaast verkopen wij ook jacht truien die speciaal zijn ontwikkeld voor winderig weer. De trui heeft een winddicht membraan aan de binnenkant. Dit dunne en ademende membraan houdt koude wind buiten. Bent u op zoek naar een jagersfleece? Ook die verkopen wij bij Decathlon! De jagersfleece is verkrijgbaar in camouflage print of in fluo oranje. Bij Decathlon ben je aan het juiste adres indien je opzoek bent naar een jacht trui.

Jacht truien heren

Op zoek naar jacht truien voor heren? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende jacht truien voor heren van verschillende materialen. Zo verkopen wij jacht truien voor heren die gemaakt zijn van wol, fleece en winddichte stof. Wil je tijdens de jacht niet opvallen en ben je daarom op zoek naar een solognac trui met camouflage print? Ook die vind je hier online. Deze jacht truien voor heren zijn verkrijgbaar met of zonder capuchon. De jacht truien van Decathlon zijn speciaal ontwikkeld voor de jacht maar zijn ook ideaal voor andere outdooractiviteiten zoals bijvoorbeeld vissen. Bestel jacht truien voor heren online bij Decathlon.