Jagersjassen

Jagersjassen

Koop je jagersjas bij Decathlon. Solognac heeft een breed assortiment aan jagersjassen voor verschillende weersomstandigheden ontworpen. Zo verkopen we warme, waterdichte, geluidloze jagersjassen voor de winter. Maar ook camouflage jagersjassen of een shoft shell jagersjas. De Decathlon jagersjas is ook ideaal voor tijdens het vissen of voor andere outdoor activiteiten. Ontdek ook onze jacht broeken en overbroeken en jacht truien en sweaters.

a11y.skip-filters
Filters
Type
Maat
Merk
Kleur
Prijs
Verwachte levertijd
WATERDICHTE JAS VOOR DE JACHT RENFORT 500 GROEN
WATERDICHTE JAS VOOR DE JACHT RENFORT 500 GROEN
2 kleuren beschikbaar
109,99
4.5/5 Op basis van 13830 reviews

Jagersjas Heren kopen bij Decathlon

Bij Decathlon verkopen wij voor de jacht een ruim assortiment aan jagersjassen voor heren. Solognac heeft jagersjassen voor heren ontworpen voor ieders weertype. Wij verkopen jagersjas die speciaal zijn ontwikkeld om in de winter de kou te trotseren. Deze jagersjassen bieden warmte en comfort en zijn gemaakt van een winddichte stof. Daarnaast heeft Solognac jagersjassen ontwikkeld van een stof die bestand is tegen een hoge waterdruk waardoor ze waterdicht zijn, ideaal voor een regenachtige herstdag. Voor in de zomer verkopen wij comfortabele en ademende jagersjassen voor heren. Onze jagersjassen zijn te koop met of zonder camouflage print. Ideaal voor tijdens de jacht of voor het vissen. Naast dat wij jagersjassen verkopen van ons eigen jachtmerk Solognac verkopen wij ook jagersjassen voor heren van het merk Verney Carron.

Jagersjas Dames kopen bij Decathlon

Solognac heeft jagersjassen ontwikkeld speciaal voor dames. Zo verkopen wij jagersjassen voor dames die comfort bieden tot -15 graden. Omdat onze jagersjassen speciaal ontwikkeld zijn voor de jacht zijn onze jassen verder voorzien van fluo camouflage welke goedgekeurd is als PBM. Ook verkopen wij jagersjassen voor dames die je droog houdt tijdens een fikse regenbui doordat ze zijn gemaakt van een waterdichte stof en waterdichte naden hebben. Bij ons kun je terecht voor goedkope dames jachtkleding, wij zoeken altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. De jachtkleding van Solognac is speciaal ontworpen voor de jacht maar is daarnaast ook ideaal voor tijdens het wandelen in de natuur of tijdens het vissen. Kortom, ons eigen jachtmerk Solognac biedt jagersjassen voor dames voor alle weersomstandigheden.