Jachtbroeken

Jachtbroeken

Koop je jachtbroek bij Decathlon. Solognac heeft een breed assortiment aan jachtbroeken ontwikkeld voor verschillende weersomstandigheden. Ons aanbod bestaat uit jachtbroeken voor zowel heren, dames als kinderen. Wij verkopen modellen die zijn voorzien van camouflage 3D print, die speciaal door Solognac zijn ontwikkeld om je perfect te kunnen camoufleren tijdens het jagen. De jachtbroeken van Solognac zijn ook ideaal te gebruiken voor tijdens het vissen of voor andere outdoor activiteiten. Kortom, de beste jachtbroeken koop je online bij Decathlon. Bekijk daarnaast ook onze jacht jassen en jacht shirts.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
‪CAMOUFLAGE‬
‪GEBRUIKSPLAATS‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
Stevige jachtbroek Steppe 300 groen
Stevige jachtbroek Steppe 300 groen
4 kleuren beschikbaar
€18,99
STEVIGE JACHTBROEK STEPPE 300 CAMOUFLAGE WOODLAND GROEN
STEVIGE JACHTBROEK STEPPE 300 CAMOUFLAGE WOODLAND GROEN
3 kleuren beschikbaar
€18,99
Stevige en comfortabele jachtbroek 520 camouflage groen
Stevige en comfortabele jachtbroek 520 camouflage groen
3 kleuren beschikbaar
€29,99
Jachtbermuda voor kinderen 500 camouflage bruin/groen
Jachtbermuda voor kinderen 500 camouflage bruin/groen
4 kleuren beschikbaar
€14,99
4.5/5 Op basis van 36344 reviews

Bij Decathlon vind je een groot assortiment jachtbroeken voor dames

Het team van experts van Solognac hebben jachtbroeken ontwikkeld speciaal voor de vrouwelijke jagers. Doordat de jachtbroeken gemaakt zijn van elastaan ervaar je maximale bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn de dames jachtbroeken voorzien van extra versteviging aan de onderkant waardoor de broek bestand is tegen begroeiing. De jachtbroeken voor dames zijn verkrijgbaar met of zonder camouflage print. Bij Decathlon vind je jachtbroeken voor dames voor alle weersomstandigheden: koud, warm, regen (de jachtbroeken zijn voorzien van een waterdichte stof en waterdichte naden). Kortom, als vrouwelijke jager koop je bij Decathlon je favoriete jachtbroek voor dames.

Koop je overbroek bij Decathlon

Ben je op zoek naar een overbroek voor tijdens de jacht? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Solognac heeft speciaal voor de jacht overbroeken ontworpen. Wanneer je tijdens het jagen wordt overvallen door een regenbui trek je snel onze overbroeken aan. De overbroek is waterdicht en is voorzien van zakken. Daarnaast is de overbroek gemaakt van een sterk materiaal waardoor ook de overbroek schuurbestendig is. De overbroek is de ideale voorbereiding op een regenachtige dag! Koop daarom je overbroek online bij Decathlon.

Chaps voor de jacht

Bij Decathlon verkopen wij verschillende chaps voor de jacht. De experts van Solognac hebben ervoor gezorgd dat de chaps makkelijk zijn aan te trekken doordat ze zijn voorzien van ritsen in de pijpen en met behulp van klittenband aan je riem kunnen worden vastgemaakt. Daarnaast zijn de chaps gemaakt van een stevig materiaal waardoor ze bestemd zijn tegen onkruid. Bovendien zijn onze chaps voor de jagen op een regenachtige dag waterdicht. Kortom, onze chaps zijn ontwikkeld zodat je onbezorgd kunt jagen tussen de meest ontoegankelijke begroeiing. Koop je chaps jacht bij Decathlon online.

Geef een sportief cadeau Cadeaubon kopen

Aanbevolen artikelen