Camouflage kleding

Camouflage kleding

Op zoek naar camouflage kleding? Bij Decathlon verkopen we camouflage kleding voor de jacht voor heren, dames en kinderen. Zo vind je hier onder anderen camouflage broeken, t shirts, truien en jassen. Deze kleding is speciaal ontwikkeld voor de jacht maar zijn daarnaast ook ideaal voor andere outdooractiviteiten. Ontdek daarnaast ook onze fluorescerende kleding.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
Jachtbroek voor heren Regular Steppe 300 woodland groen
Jachtbroek voor heren Regular Steppe 300 woodland groen
21,99
Lichte jachtbroek voor heren 100 camouflage woodland groen/beige
Lichte jachtbroek voor heren 100 camouflage woodland groen/beige
18,99 −36%
11,99
Lichte regenjas voor de jacht 100 camouflage groen
Nieuw
Lichte regenjas voor de jacht 100 camouflage groen
17,99
4.6/5 Op basis van 13779 reviews

Camouflage kleding dames

Camouflage kleding dames kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Ontdek onze verschillende soorten camouflage. Zo verkopen wij camouflage kleding voor de jacht met de exclusieve Solognac-camouflagemotief, met bruine of witte herfst-/wintertint. Deze camouflageprint geeft een uiterst realistische weergave van verschillende planten met een 3D effect. Met ons camouflage motief ga je op in de natuur. De tal van lichtcontrasten zijn heel doeltreffend voor groot wild op elk uur van de dag en in de ochtend- en avondschemer. De camouflage kleding voor dames is ontwopren voor de vrouwelijke jager en is geschikt voor alle jachtdisciplines. Zo vind je bij ons onder andere camouflage broek voor dames, camouflage jas voor dames en een camouflage top. Kortom, bij Decathlon vind je het grootste assortiment aan camouflage kleding voor dames!

Camouflage kleding heren

Ben je op zoek naar camouflage kleding voor heren voor alles jachtdisicplines? Decathlon biedt het grootste assortiment aan camouflage jachtkleding aan voor heren! Onze camouflage kleding voor jacht is ontworpen door het team van experts en ervaringsdeskundigen van ons jachtmerk Solognac. Zo verkopen wij voor heren camouflage jassen, camouflage top, broeken, petten, hoeden en handschoenen. We hebben verschillende soorten camouflage motieven ontwikkeld. Zo verkopen wij camouflage kelding voor heren met een exclusief camouflagemotief van Solognac, die een uitermate realistische weergave geeft van verschillende planten. Deze kleding heeft een uitegsproken 3d-effect tussen de elementen op de voor- en achtergrond. Daarnaast hebben onze experts er ook op gelet dat de stof stil is waardoor je je zo geruisloos mogelijk kunt verplaatsen. Ook voert de stof transpirantie af waardoor de kleding aan ademend vermogen heeft. Koop je camouflage kleding voor heren dus online bij Decathlon!