Hockey keepersmateriaal

Hockey keepersmateriaal

Keeperspullen voor hockey koop je bij Decathlon. In ons assortiment vind je onder andere sticks, keepersbroeken, keeperstassen, handschoenen en klompen voor hockeykeepers. Daarnaast vind je hier hockeybroeken die over de beschermende keepersbroeken passen. De hockeysticks voor keepers, ook wel een keeperstick, zijn herkenbaar door de s-vormige bocht in de stick. Hiermee is het voor keepers eenvoudiger om een bal te stoppen met de stick. Ontdek hier alle keepersmaterialen voor hockeykeepers. Bekijk ook eens onze hockey maskers en hockey handschoenen voor de strafcorner.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs

Hockey accessoires kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar accessoires voor hockey? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan hockey artikelen voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. In onze online hockey winkel bieden wij jou de beste producten aan, zodat jouw hockey prestaties op het veld verbeteren. Wij hebben hockeyballen voor kunstgras en watervelden. Voor meer comfort en slipvast aan je hockeystick hebben we een overgrip. Ons hockey trainingsmateriaal zorgt er voor dat de trainingen altijd goed zijn verzorgd. Om al je hockeyspullen te vervoeren hebben wij speciale sticktassen en sporttassen in verschillende soorten en maten. Bij Decathlon verkopen we merken als Dita, Grays en ons eigen hockeymerk Kipsta. Zo maken wij jou helemaal gereed voor de beste hockey ervaring.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over hockey kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

De levering van je hockey accessoires

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bestel je pakketje snel via click & collect en haal je pakketje gratis af bij één van onze Decathlon vestigingen.