Tight kort

Tight kort

Tight kort kopen? Bij Decathlon vind je verschillende tights kort voor de warme zomermaanden voor zowel dames als heren. Onze tights voor hardlopen zorgen voor een comfortabele loop met het warme weer. Voorkom irritaties met onze hardloopsokken en onze hardloop onderkleding. Door onze naadloze ontwerpen voorkom je irritatie op veel voorkomende plekken.
Advies nodig?
Hoe kies ik hardloopkleding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Type
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪FREQUENTIE‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€29,95
€29,95
€29,95
€40,00
Own the Run Split Short
ADIDAS

Own the Run Split Short

€24,90
Vanaf
€43,95 -22%
€33,95
€29,95
€37,90
€44,90
€39,90
4.6/5 Op basis van 9660 reviews

Tight kort kopen bij Decathlon

Bij Decathlon hebben wij korte tights voor zowel dames als heren. Met een tight kort van Decathlon loop je lekker weg met het warme zomerweer. De tight kort is de onmisbare hardloopbroek voor al je trainingen. Hij is zacht, licht, brede boord en iedere tight heeft een ritszak op de rug zitten. Je neemt dus eenvoudig je mobiel en je sleutels mee met onze korte hardlooptights. Daarbij zitten er geen naden in het kruis voor een optimaal comfort. Onze tights zitten als een tweede huid.

Atletiek tight

Naast normale korte tights hebben wij ook atletiek tights, welke ervoor zorgen dat je iedere training weer optimaal presteert. Verbeter ieder pr met onze atletiek tights. Onze productontwikkelaars, welke allemaal fervente hardlopers zijn, bedachten de atletiek tight voor iedere atletiek sessie op zowel de piste als op de weg en voor al je wedstrijden het gehele jaar door. De vele irritaties behoren eindelijk tot de verleden tijd met deze revolutionaire atletiek tight die slechts één enkele naad aan het kruis heeft.