Hardloopshorts en rokjes Dames

Hardloopshorts en rokjes Dames

Hardlopen is een laagdrempelige sport voor jong en oud en bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan hardloopschoenen voor dames. Ben je een startende hardloper of heb je al wat ervaring? Bij Decathlon ben je hoe dan ook aan het goede adres en vind je schoenen van Kalenji, Adidas, Asics, Nike, Mizuno en New Balance. Koop daarom je hardloopschoenen bij Decathlon! Bij nieuwe hardloopschoenen horen ook een goed paar hardloopsokken. Zoek je schoenen met meer grip? Neem dan een kijkje bij onze trailrunning schoenen voor dames

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op
Type
Maat
Kleur
Prijs
10 Artikelen
4.5/5 Op basis van 105 reviews

Hardloopkleding voor alle weersomstandigheden

Bij Decathlon hebben we hardloopkleding voor de startende en gevorderde hardloper voor zowel trainingen en wedstrijden. De hardloopkleding van Kalenji heeft een goede prijs kwaliteit en de kleding volgt de laatste hardlooptrends. We hebben kleding voor zowel heren als dames maar ook voor kinderen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hardloopkleding aan in verschillende kleuren dus er zit altijd wel iets leuks tussen, ook al gaat het natuurlijk om de juiste bescherming. De keuze voor de juiste kleding is afhankelijk van het type weer. De temperatuur is dus erg belangrijk en het maakt nogal uit of je in de zomer of in de winter gaat hardlopen. Baseer hier dus je keuze op. Als je na het lezen van al onze informatie nog geen keuze kunt maken dat staan medewerkers van Decathlon altijd voor je klaar!

Optimale bewegingsvrijheid met de hardloopkleding van Decathlon

Doordat de kleding van Kalenji wordt ontwikkeld door echte hardlopers, heeft het een optimale bewegingsvrijheid is het erg comfortabel. Voor de hardloopliefhebbers in het donker hebben wij mooie kleding met reflecterende strips zodat je ook in het donker veilig kunt hardlopen.

Advies op maat van Decathlon sport experts

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over hardloopkleding kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt. Iedere Decathlon winkel is voorzien van een foot analyser die je een goed advies geeft over je looppatroon.