Hardloopshirt lange mouwen

Hardloopshirt lange mouwen

Hardloopshirt lange mouwen kopen? Bij Decathlon hebben wij zowel dames als heren kleding voor het koudere weer. Met onze hardloopshirts met lange mouwen blijf je altijd warm en droog dankzij de stof die transpiratie snel afvoert. Je vind hier hardloopshirts met lange mouwen van Adidas, Newline, Kalenji, Odlo, Kiprun en andere merken. Ook hebben wij bescherming tegen de kou in de vorm van hardloophandschoenen en hardloopmutsen. Vergeet daarbij niet om zichtbaar te zijn tijdens het hardlopen in het donker, kijk hiervoor naar onze hardloop verlichting om te zorgen dat je ziet en gezien wordt.
Advies nodig?
Hoe kies ik een hardloopshirt?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Type
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪FREQUENTIE‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€39,95 -29%
€28,00
€60,50 -30%
€42,35
€38,00
€38,00
4.6/5 Op basis van 14161 reviews

Hardloopshirt lange mouwen

Hardloopshirt met lange mouwen koop je bij Decathlon. Bij ons vind je hardloopshirts met lange mouwen voor zowel de zomer als winter. De longsleeves voor hardlopen die je in de zomer kan gebruiken zijn UV werend en zorgen ervoor dat je niet verbrand in de felle zon. Als je een hardloopshirt voor in de herfst of winter zoekt dan kom je ook al snel uit bij een hardloopshirt met lange mouwen. Voornaamste reden hiervoor is natuurlijk dat deze warmer zijn en je dus beter beschermt tegen koudere omstandigheden. Ook bij de hardloopshirts met lange mouw zal je zien dat de basis vereiste van ieder hardloopshirt hetzelfde zijn, maar dat de duurdere hardloopshirts met lange mouwen net wat zachter zijn en wat technischer. Dit zie je terug in de lange rits die wij gebruiken in onze lange hardloopshirts.

Longsleeve hardlopen kopen bij Decathlon

Longsleeves voor hardlopen koop je daarom bij Decathlon. In onze winkels helpen onze hardloopfanaten je graag om de hardloop longsleeve te kiezen die het beste past bij jouw behoeften. Onze longsleeve voor hardlopen zijn er in verschillende kleuren en maten en voor iedereen zit er dus wat bij. Naast normale hardloopshirts met lange mouwen, hebben wij ook varianten meer gericht op het traillopen. Deze longsleeves hebben zakjes en vakjes geschikt voor je gelletjes en drinken welke je mee kan nemen tijdens je loop.