Hardloopshirt lange mouwen

Hardloopshirt lange mouwen

Hardloopshirt lange mouwen kopen? Bij Decathlon hebben wij verschillende kleding voor het koudere weer. Ook hebben wij bescherming tegen de kou in de vorm van hardloophandschoenen en hardloopmutsen. Vergeet daarbij niet om zichtbaar te zijn tijdens het hardlopen in het donker, kijk hiervoor naar onze hardloop verlichting om te zien en gezien te worden.
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Weersomstandigheden
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
43 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 8547 reviews

  Hardloopshirt lange mouwen

  Hardloopshirt met lange mouwen koop je bij Decathlon. Bij ons vind je hardloopshirts met lange mouwen voor zowel de zomer als winter. De longsleeves voor hardlopen die je in de zomer kan gebruiken zijn UV werend en zorgen ervoor dat je niet verbrand in de felle zon. Als je een hardloopshirt voor in de herfst of winter zoekt dan kom je ook al snel uit bij een hardloopshirt met lange mouwen. Voornaamste reden hiervoor is natuurlijk dat deze warmer zijn en je dus beter beschermt tegen koudere omstandigheden. Ook bij de hardloopshirts met lange mouw zal je zien dat de basis vereiste van ieder hardloopshirt hetzelfde zijn, maar dat de duurdere hardloopshirts met lange mouwen net wat zachter zijn en wat technischer. Dit zie je terug in de lange rits die wij gebruiken in onze lange hardloopshirts.

  Longsleeve hardlopen kopen bij Decathlon

  Longsleeves voor hardlopen koop je daarom bij Decathlon. In onze winkels helpen onze hardloopfanaten je graag om de hardloop longsleeve te kiezen die het beste past bij jouw behoeften. Onze longsleeve voor hardlopen zijn er in verschillende kleuren en maten en voor iedereen zit er dus wat bij. Naast normale hardloopshirts met lange mouwen, hebben wij ook varianten meer gericht op het traillopen. Deze longsleeves hebben zakjes en vakjes geschikt voor je gelletjes en drinken welke je mee kan nemen tijdens je loop.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen