Hardloopshirt lange mouwen heren

Hardloopshirt lange mouwen heren

Hardloopshirt lange mouwen heren kopen? Bij Decathlon hebben wij verschillende hardloopshirt lange mouwen voor het koudere weer. One heren hardloopshirts met lange mouwen zijn echter ook geschikt als het al iets warmer is. Door gebruik te maken van zeer dunne technische materialen in een aantal van onze heren hardloopshirts met lange mouwen ademen deze uitstekend. Ook hebben wij bescherming tegen de kou in de vorm van hardloophandschoenen en hardloopmutsen. Bescherm je verder nog tegen de elementen met onze hardloopjacks tegen wind en regen.
Advies nodig?
Hoe kies ik een hardloopshirt?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€39,95 -29%
€28,00
€51,50
Compressietrui Craft ADV Subz
CRAFT

Compressietrui Craft ADV Subz

€45,00
Own the Run Longsleeve
ADIDAS

Own the Run Longsleeve

€35,00
€55,00
Own the Run Shirt
ADIDAS

Own the Run Shirt

€75,90
MIKY wol T-shirt zwart
BODYCROSS

MIKY wol T-shirt zwart

4.5/5 Op basis van 7288 reviews

Hardloopshirt lange mouwen heren

Heren hardloopshirt met lange mouwen koop je bij Decathlon. Een hardloopshirt met lange mouwen kan je zowel in de winter als zomer dragen. Afhankelijk van de temperatuur buiten kan een hardloopshirt met lange mouwen als basislaag worden gedragen of gewoon als enige laag. Een loopshirt met lange mouwen voor heren zijn speciaal gemaakt voor het hardlopen. Ze voeren het transpiratievocht goed af en geven dit af aan de volgende laag of aan de buitenlucht.Het shirt met lange mouwen kan ook in de zomer gebruikt worden om je te beschermen tegen de zon. Wij hebben speciale UV werende hardloopshirts met lange mouwen die je beschermen tegen de zon en zorgen dat je niet verbrand.

Waar moet hardloopshirt lange mouwen aan voldoen?

Een hardloopshirt met lange mouwen moet aan verschillende eisen voldoen. Allereerst moet een hardloopshirt met lange mouwen voor heren goed ademen en het transpiratievocht snel afdrijven. Daarbij moet het shirt comfortabel zitten en je niet belemmeren in je beweging. Het is belangrijk dat het shirt het vocht goed afdrijft, zodat het shirt niet te zwaar wordt en gaat irriteren. Kies dan ook niet voor een katoenen shirt, deze worden snel zwaar als ze nat zijn.Kies daarbij het juiste hardloopshirt met lange mouwen voor de juiste omstandigheden. Als je het snel warm hebt kies dan een dunner hardloopshirt. Wordt je snel koud kies dan voor een shirt die beter isoleert en eventueel voering heeft aan de binnenkant.