Hardloopschoenen Kinderen

Hardlopen is een leuke sport in de buitenlucht en bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan hardloopschoenen voor kinderen. Decathlon heeft een ruime keuze hardloopschoenen voor kinderen, die ook nog eens binnen zijn te gebruiken, van ons eigen merk Kalenji. Koop daarom hardloopschoenen voor kinderen bij Decathlon!
Hardloopschoenen Kinderen
Terug naar artikelen
Ondergrond
Maat
Levertijd
Kleur
Prijs
20 Artikelen
Prijs laag - hoog
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)
   4.5/5 Op basis van 134 reviews

   Hardloopschoenen voor kinderen

   Voor kinderen hebben wij bij Decathlon verschillende modellen hardloopschoenen van ons eigen merk Kalenji. Alle hardloopschoenen voor kinderen hebben gemeen dat deze een non-marking zool hebben. Hierdoor zijn de schoenen ook geschikt voor bijvoorbeeld schoolgym.

   Er zijn verschillende modellen voor kinderen, die samen alle gebruikers aanspreken. Zo hebben we een echt instap model, voor kinderen die een keer gaan hardlopen bijvoorbeeld. Ook hebben we schoenen die ook ontworpen zijn voor kinderen die aan atletiek doen. Het voordeel van deze schoenen is onder andere dat er een waterafstotende laag over de schoen zit, zodat de voeten minder snel nat worden.

   Hardloopkleding voor kinderen

   Voor kinderen hebben we hardloopkleding voor alle weersomstandigheden. In het assortiment vind je korte broeken en t-shirtjes voor in de zomer of voor bijvoorbeeld schoolgym. Voor de koudere herfst en wintermaanden is er dikkere kleding ontworpen, maar ook kleding welke water- en/of winddicht is. Wanneer je zoon of dochter aan atletiek doet, hoeven de weersomstandigheden dus geen beperkende factor meer te zijn.

   Atletiek

   Naast de gewonen hardloopschoenen heeft Decathlon ook speciale spikes gemaakt, welke geschikt zijn voor de atletiekbaan. Deze schoenen hebben scherpe, metalen puntjes onder de voorkant van de voet zitten, zodat je zoon of dochter meer grip heeft. De kinderspikes zijn allround spikes, zodat deze voor bijna alle onderdelen geschikt zijn, zoals balwerpen, sprinten, langere afstanden, hoogspringen en verspringen.