Hardloopjack heren

Hardloopjack heren

Op zoek naar een nieuw hardloopjack heren? Bij Decathlon vind je hardloopjack heren die wind en waterdicht zijn. Laat het weer je niet tegenhouden om te gaan hardlopen. Op zoek naar meer warmte tijdens het hardlopen, uiteraard hebben wij ook hardloophandschoenen en hardloopmutsen.
Advies nodig?
Hoe kies ik hardloopkleding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪FREQUENTIE‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€49,95 -29%
€35,00
€44,95
€49,95 -29%
€35,00
€60,00
€119,90
€49,95 -29%
€35,00
€59,95
€93,95 -7%
€86,95
adidas T365 Full Zip Jack
ADIDAS

adidas T365 Full Zip Jack

€79,50
Mouwloos donsjack Hummel Red
HUMMEL

Mouwloos donsjack Hummel Red

€80,00
€59,95
4.5/5 Op basis van 9566 reviews

Hardloopjack voor heren kopen?

Als je op zoek bent naar een heren hardloopjack dan ben je bij Decathlon aan het goede adres. Bij ons vind je verschillende soorten hardloopjacks afhankelijk van je voorkeur en natuurlijk de omstandigheden waarin je loopt. Er zijn namelijk grote verschillen tussen hardloopjassen voor heren en dus moet je van tevoren goed bepalen wanneer en waar je het meeste hardloopt. Stem hier je hardloop jas voor heren op af. Natuurlijk kan je voor ieder weertype een losse hardloopjack aanschaffen.

Verschillende type hardloopjacks voor heren

Een hardloopjack voor heren vind je in verschillende soorten en maten. Daarbij zijn er verschillende type hardloopjacks te onderscheiden afhankelijk van het weer waarin je loopt. Het grootste verschil is of een hardloopjack water- of winddicht is. Daarbij kan een hardloopjack natuurlijk ook zowel water- als winddicht zijn. Daarnaast wil je in de winter een hardloopjack die je ook de nodige warmte biedt en de kou goed buiten houdt en in de zomer een jack dat goed ademt.Als je gaat hardlopen met veel wind, langs de kust bijvoorbeeld, dan kan een windjack voor heren zeer aangenaam zijn. Een windjack is specifiek een hardloopjack die je beschermt tegen de wind. Met name in de winter kan de wind erg koud zijn en zo kan je snel afkoelen. Hiervoor is een windjack de oplossing. Een windjack is over het algemeen dun en makkelijk op te bergen en mee te nemen. Een hardloopjack voor heren specifiek tegen de wind is alleen vaak niet waterdicht.Wil je ook hardlopen als het regent buiten, kies dan voor een heren regenjack voor hardlopen. Dit zorgt ervoor dat je niet nat wordt tijdens het hardlopen en hierdoor dus ook niet afkoelt. Het is namelijk belangrijk dat je jezelf zo veel mogelijk probeert af te schermen van de invloeden van buitenaf. Dit kan namelijk een groot effect hebben op je prestaties en voorkomt blessures. Een regenjack voor heren is vaak ook winddicht en is over het algemeen wat dikker.

Waar moet een hardloopjack voor heren aan voldoen?

Hierbij kan je onderscheid maken tussen hardlopen in de winter en in de zomer. Als je gaat hardlopen in de winter dan maak je vaak gebruik van een drie lagen systeem. Hierbij is de eerste laag een basislaag in de vorm van onderkleding, daar overheen draag je de tweede normale laag en de derde laag is de hardloopjack voor heren. Deze beschermt je tegen de invloeden van buiten, zoals regen, wind en sneeuw. Deze hardloopjack zorgt er ook voor dat je niet teveel warmte verliest, maar wel dat je transpiratie af kan staan.Ga je lopen in de zomer met warm weer dan wil je een hardloopjack die je met name beschermt tegen invloeden van het weer, maar waar je niet te warm in wordt. Daarnaast wil je nadat je gelopen hebt niet te snel afkoelen. Een ademende hardloopjack is dan ook belangrijk in de zomer. Alle soorten hardloopjacks voor heren vind je dus bij Decathlon.