Hardloopbroek kind

Hardloopbroek kind

Op zoek naar een nieuwe hardloopbroek voor je kind? Bij Decathlon vind je verschillende hardloopbroeken voor kinderen voor zowel de zomer- als wintermaanden. Denk hierbij aan hardloopshorts kinderen en hardlooptights kinderen. Koop daarom je hardloopbroeken voor kinderen bij Decathlon! Alle hardloopschoenen voor kinderen vind je hier. Je beschermen tegen weer en wind, kijk onze hardloopjacks voor kinderen.
Advies nodig?
Hoe kies ik hardloopkleding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Sticker
Kleur
Prijs
59,50
Kinder torso Erima performance
ERIMA

Kinder torso Erima performance

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

53,50
30,00
49,50
Legging kind Erima Racing
ERIMA

Legging kind Erima Racing

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

50,00
Kinderbroek Kappa Liveri
KAPPA

Kinderbroek Kappa Liveri

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

44,95 -14%
38,50
35,50
Leggings vrouw Joma ASCONA
JOMA

Leggings vrouw Joma ASCONA

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

28,30
Kindermaillot Mizuno Trad
MIZUNO

Kindermaillot Mizuno Trad

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

4.4/5 Op basis van 381 reviews

Hardloopkleding voor kinderen kopen bij Decathlon

Voor kinderen hebben we hardloopkleding voor alle weersomstandigheden. De Kalenji hardloopkleding voor kinderen is speciaal ontworpen dat kinderen vrij kunnen bewegen en spelenderwijs leren of ze de atletieksport leuk vinden. Bij atletiek voor kinderen beoefen je de verschillende diciplines en leer je wat je leuk vind. Hierbij staat plezier boven alles. Met deze gedachte is ook de kinder hardloopkleding ontworpen. In ons assortiment bij Decathlon vind je korte broeken en t-shirtjes voor in de zomer of voor bijvoorbeeld schoolgym. Ook tijdens de gymles beweeg je veel en is het belangrijk dat je kinder kleding hebt die goed past en waar je alle bewegingsvrijheid in hebt. Voor de koudere herfst en wintermaanden is er dikkere kleding ontworpen, maar ook kleding welke water- en/of winddicht is. Wanneer je zoon of dochter aan atletiek doet, hoeven de weersomstandigheden dus geen beperkende factor meer te zijn. De kinderkleding wordt door een speciaal team ontworpen, samengesteld en getest. Uiteraard worden de keuzes ook aan een groep kinderen voorgelegd om er zeker van te zijn dat we de juiste kleuren gebruiken!

Atletiek kleding kind voor de beste prijs

Bij Decathlon vind je atletiek kleding voor je kind voor de beste prijs. Je kind gaat een nieuwe sport proberen en denkt dat aan atletiek, maar je weet nooit hoe lang iemand dit leuk blijft vinden. Daarom ben je op zoek naar atletiek kleding voor kinderen voor de beste prijs, maar met een goeie kwaliteit. Bij Decathlon ontwerpen wij onze kinder atletiek kleding speciaal voor en met kinderen. Alle atletiek kleding wordt uitvoerig getest, zodat wij zeker weten dat jouw kind aanheeft wat hij leuk vind, nodig heeft en fijn in kan bewegen. Dat zijn de punten die cruciaal zijn voor een goeie set atletiekkleding voor kinderen. Daarbij houden wij in gedachten dat kinderen in hun begin jaren nog niet aan het specialiseren zijn in het atletiek. Hierdoor hebben wij atletiek kleding voor kinderen ontworpen dat ze aan alle sporten en eisen binnen de atletiek moeten voldoen. Wat bovenal centraal is staat bij atletiek voor kinderen is plezier in het bewegen.