Hardloopbroek heren

Hardloopbroek heren

Op zoek naar een nieuwe hardloopbroek heren? Bij Decathlon vind je verschillende heren hardloopbroeken voor zowel de zomer- als wintermaanden. Denk hierbij aan hardloopshorts heren, hardlooptights heren en trainingsbroeken voor heren. Koop daarom je heren hardloopbroeken bij Decathlon! Neem ook een kijkje bij onze technische trailkleding heren. Naast een hardloopbroek zijn een goed paar heren hardloopschoenen onmisbaar.
Advies nodig?
Hoe kies ik hardloopkleding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Type
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€50,99 -46%
€27,33
*De uitverkoop begint op 20-9-2023
€84,99 -51%
€41,09
*De uitverkoop begint op 20-9-2023
€29,95
Short Men- Dixon
ROGELLI

Short Men- Dixon

€97,99 -43%
€54,97
*De uitverkoop begint op 20-9-2023
€44,90
Vanaf
€44,90
€39,95
€44,90
€29,90
€70,00 -40%
€42,00
*De uitverkoop begint op 17-11-2022
€39,95
Tight Men- Core
ROGELLI

Tight Men- Core

€44,90
€58,00
Lange panty Erima performance
ERIMA

Lange panty Erima performance

€89,00 -44%
€49,00
*De uitverkoop begint op 17-3-2023
€47,90
€44,90
€37,90
€44,90
4.5/5 Op basis van 13080 reviews

Hardloopbroek heren

Als je gaat hardlopen is de juiste kledingkeuze van groot belang. Hierbij moet je niet alleen denken aan de juiste hardloopschoenen, maar ook een goede hardloopbroek voor heren is daarbij belangrijk. Een loopbroek voor heren vind je in verschillende vormen en maten en daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer tussen al deze renbroeken. Afhankelijk van het seizoen, de temperatuur en de weersomstandigheden kies je de juiste broek. De belangrijkste functie van een heren hardloopbroek is beschermen en hij moet comfortabel zitten, zodat hij niet gaat hinderen.Onze broeken zijn allemaal speciaal gemaakt voor heren en voor hardlopen. De keuze van de stoffen zijn technisch en hebben als doel om te ademen, vocht af te drijven en comfortabel te zitten. Want ook bij de benen is het belangrijk dat vocht goed wordt afgevoerd en dat je de warmte kwijt kan.Naast dat een hardloopbroek voor heren comfortabel moet zitten is het belangrijk dat je de belangrijkste spullen mee kan nemen. Zo heeft iedere broek een speciaal zakje voor je sleutels en een vakje waar jij je mobiel in kwijt kan. Zo heb je alles bij je en kan je onbezorgd een rondje hardlopen.

Kies de juiste pasvorm voor je heren hardloopbroek

Soms is het lastig om een goede hardloopbroek voor heren te kiezen. De eerste keuze die je maakt bij het kiezen van zowel een lange als een korte hardloopbroek is de pasvorm. Zowel heren als dames hardloopbroeken hebben verschillende pasvormen. Zo heb je de hardlooplegging voor heren die strak zit en goed op de huid aansluit. Op deze manier heb je geen last van schuurplekken of andere irritaties die je op kan lopen tijdens het hardlopen. Over het algemeen geeft de hardlooptight de meeste bewegingsvrijheid in vergelijking met lossere broeken. Toch lopen veel mannen liever niet in een tight. Dan is de joggingbroek voor heren een goed alternatief. Deze zit losser dan de tight, maar is wel speciaal gemaakt voor hardlopen. De joggingbroek voor hardlopen heeft alsnog een getailleerde fit zodat hij niet in de weg zit tijdens het hardlopen.

Verschillende soorten hardloopbroeken voor heren

Je vindt hardloopbroeken voor heren in verschillende soorten en maten. Het grootste onderscheid is of je een tight wilt of een losse broek. Naast de keuze van de pasvorm moet je ook aan de lengte van de hardloopbroek denken. Naast de lange heren tight heb je natuurlijk ook de korte hardlooptight voor heren. Daarnaast heb je de hardloopshort welke gedragen kan worden als het warmer is buiten. Naast een korte en lange hardloopbroek heb je ook nog de driekwart hardloopbroek of de kuitbroek. Deze zit er precies tussenin en kan worden gedragen als het iets frisser is.