Hardloopbroek dames

Hardloopbroek dames

Op zoek naar een nieuwe hardloopbroek dames? Bij Decathlon vind je verschillende dames hardloopbroeken voor zowel de zomer- als wintermaanden. Denk hierbij aan hardloopshorts, hardlooptights en trainingsbroeken. Koop daarom je dames hardloopbroeken bij Decathlon! Bijpassende dames hardloopschoenen vind je hier. Laat je niet tegenhouden door weer en wind en kijk bij onze dames hardloopjacks.

Advies nodig?
Hoe kies ik hardloopkleding?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪FREQUENTIE‬
Type
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
35,00
Active dameslegging PUMA
Active dameslegging PUMA
PUMA

Active dameslegging PUMA

Verkocht en verstuurd door PUMA Europe
28,00 −21%
21,95
20,00
Vanaf 32,66 −6%
30,50
49,90 −39%
29,94
4.6/5 Op basis van 9977 reviews

Hardloopbroek voor dames koop je bij Decathlon

Een goede hardloopbroek voor dames koop je natuurlijk bij Decathlon. Bij Decathlon vind je een groot assortiment aan dames hardloopbroeken. Hierbij maken wij onderscheid in dames hardloopbroeken voor in de zomer en in de winter. Een dames hardloopbroek voor in de winter is over het algemeen gevoerd aan de binnenkant en zorgt ervoor dat je het niet koud krijgt tijdens het hardlopen. Onze zomer hardloopbroeken voor dames zijn dunner, ademen beter en hebben een optimale zweetafvoer. Bij de ontwikkeling van onze dames hardloopbroeken zorgen wij ervoor dat de stof irritatiewerend is en dat ern geen naden in de kruis aanwezig zijn. Dit zorgt voor een optimaal comfort tijdens iedere hardloopsessie, of je nu lang of kort loopt. Let bij het aanschaffen van de juiste hardloopbroek voor dames erop dat je de juiste pasvorm kiest, zodat optimaal kan bewegen. De juiste pasvorm hangt ook geheel af van je eigen voorkeur, of je nu op zoek bent naar een losser model of een strak model. Naast een lange hardloopbroek voor dames hebben wij ook kuitbroeken en korte dames hardloopbroeken.

Hardlooplegging dames

Bij Decathlon heb je een grote keuze uit verschillende soorten dames hardloopleggings. Een hardlooplegging voor dames is een strakke versie van de dames hardloopbroek. Dankzij de elastische capaciteiten van een dames hardlooplegging sluit de hardlooplegging goed aan, zodat je geen last ondervind van irritatie en schuurplekken tijdens het hardlopen. Hardloopleggings voor dames vind je in zowel een korte variant als een lange variant. De lange dames hardlooplegging kan zowel gevoerd zijn als een dunne ademende hardlooplegging. De keuze is geheel afhankelijk van het weer en je eigen voorkeur.