Hardloop ondergoed heren

Hardloop ondergoed heren

Hardloopondergoed heren kopen? Comfortabel hardlopen begint bij het kiezen van het juiste hardloopondergoed. Dankzij het naadloze ontwerp voorkom je irritatie en schuurplekken bij het hardlopen. Je loopt dus een stuk comfortabeler in hardloopondergoed in vergelijk met normaal ondergoed. Daarbij heb je hebt de keuze tussen hardloopboxers of hardloopslips voor heren. Naast heren hardloopondergoed vind je bij ons ook hardloopsokken voor een nog fijnere loop. En maak je outfit compleet met onze hardloopaccessoires

Advies nodig?
De complete gids voor 5 km hardlopen
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Prijs
Kleur
32,50
Bokser Zsport
Bokser Zsport
ZSPORT

Bokser Zsport

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
Vanaf
25,00
Bokser Zsport
Bokser Zsport
ZSPORT

Bokser Zsport

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
20,00 −10%
18,00
Boxer Craft pro control 9"
Boxer Craft pro control 9"
CRAFT

Boxer Craft pro control 9"

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
4.4/5 Op basis van 32863 reviews

Hardloop ondergoed heren kopen

Al het hardloop ondergoed voor heren koop je bij Decathlon. Bij Decathlon vind je hardloop ondergoed in verschillende soorten en maten. Hardloop ondergoed vormt de basis van je hardloopoutfit. Voor heren is het belangrijk dat je een goede hardloopboxer of -slip draagt. De belangrijkste kenmerken van goed hardloopondergoed is dat het zweet goed afvoert, dat het niet knelt, dat het naadloos is en niet gaat schuren. Deze eigenschappen voorkomen dat het gaat irriteren en dat je schuurplekken krijgt. Want je kan je voorstellen dat dat niet comfortabel loopt.

Verschillende type heren hardloop ondergoed

Er zijn verschillende type hardloop ondergoed voor heren. Daarbij is het vooral belangrijk om te kijken waar je voorkeur naar uitgaat. Allereerst maken wij onderscheid tussen de slip en de boxershort. Waarbij de boxershort pijpjes heeft, welke ontbreken bij de slip. De hardloop slip ademt beter dan de hardloop boxershort door het ontbreken van deze pijpjes. Echter ervaren sommige lopers irritatie aan de randen van de hardloopslip. Dit is ook de reden waarom veel hardlopers kiezen voor de hardloop boxershort. Deze slip met pijpjes heeft net wat meer stof en zit iets comfortabeler voor velen. Hij is dan wel iets warmer dan de hardloop slip.

De kwaliteit van hardloop ondergoed bepaald ook hoe comfortabel je hardlooprondje is. Volledig naadloos ondergoed zit een stuk beter en zal minder irritatie opleveren. Verkeerd hardloop ondergoed voor heren kan je hardlooprondje breken. Vergeet daarom niet aandacht te besteden aan dit kledingstuk.