Hardloopsokken

Hardloopsokken

Op zoek naar nieuwe hardloopsokken? Bij goede hardloopschoenen, horen ook de juiste hardloopsokken. Vandaar dat wij bij Decathlon goede sokken hebben die comfortabel zitten, irritatiewerend zijn en verlichting bieden op de wreef. Hardloopsokken van Decathlon zijn speciaal ontworpen voor en door hardlopers. Deze zijn aangepast op de vorm van de voet en voorkomen dat je blaren krijgt. Bij Decathlon hebben wij een grote collectie aan hardloopsokken. Zo hebben we hoge sokken maar ook invisibles, en alles daar tussen in. De keuze is dan ook aan jou of jij wilt dat je sokken zichtbaar zijn, ja of nee. Naast hardloopsokken hebben wij verschillende hardloopaccessoires en hardloopkleding voor dames, heren en kinderen.
Advies nodig?
Hoe kies ik hardloopsokken?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters 1
Maat
‪HOOGTE VAN DE SOK‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
Geslacht
€18,00
Sokken BV Sport Run elite
BV SPORT

Sokken BV Sport Run elite

€18,00
Sokken BV Sport Run Elite
BV SPORT

Sokken BV Sport Run Elite

4.5/5 Op basis van 40314 reviews

Hardloopsokken bij Decathlon

Ben jij op zoek naar comfortabele en irritatie werende hardloopsokken? In de hardloopwinkel van Decathlon vind je hardloopsokken in verschillende kleuren en maten. Wij hebben goedkope hardloopsokken voor zowel dames, heren en kinderen. Bij de ontwikkeling van hardloopsokken wordt goed gekeken naar de vorm van de voet en de plekken waar de meeste blaarvorming en irritatie voorkomt. Aan deze plekken van de hardloopsokken wordt extra aandacht besteed. Daarbij ontwikkelen wij hardloopsokken die ook de enkels ondersteunen, deze sokken oefenen op de juiste plekke druk uit om de enkel zo goed mogelijk te ondersteunen. Bij het kopen van hardloopsokken heb je ook de keuze tussen dunne hardloopsokken en wat dikkere hardloopsokken, afhankelijk van de temperatuur pas je hier je hardloopsokken op aan. Bij Decathlon hebben wij hardloopsokken in elke prijscategorie, van goedkope hardloopsokken voor een paar euro tot zeer technische hardloopsokken. De technischere hardloopsokken zijn beter gevormd naar de voet. Zo is er een verschil in linker en rechter hardloopsok en gaat de maatvoering per twee maten. Bij de goedkope hardloopsokken, zijn de linker- en rechtsok hetzelfde en is er minder keuze wat betreft de maat. Heb je snel last van blaren dan raden wij om hardloopsokken te kopen die nauwer aansluiten om de voet om de irritatie te beperken. Naast normale hardloopsokken hebben wij bij Decathlon ook teensokken, deze voorkomen irritatievorming tussen de tenen. Door een dunne laag stof toe te voegen tussen de tenen beperk je hier blaarvorming.Daarbij hebben we verschillende soorten hardloopsokken waaronder onzichtbare hardloopsokken, halfhoge hardloopsokken en hoge hardloopsokken. De beste hardloopsokken zijn naadloos en irritatiewerend om blaren te voorkomen tijdens het hardlopen.Onze hardloopsokken ondersteunen de natuurlijke voetafrol en bieden de juiste support. De Kalenji hardloopsokken zorgen ervoor dat je iedere kilometer aankan.

Hardloopsokken voor dames en heren

Bij Decathlon hebben wij hardloopsokken voor zowel dames als heren. Hierin heb je bij Decathlon geen onderscheid op geslacht wat betreft de pasvorm van de hardloopsok. Het grote verschil in dames en heren voeten is over het algemeen de maatvoering. Mannenvoeten zijn over het algemeen nu groter dan vrouwenvoeten en hebben dus ook grotere hardloopsokken nodig. Al onze hardloopsokken hebben een groot bereik in maatvoering en zijn daarom dus ook geschikt voor zowel heren als dames. Naast hardloopsokken voor zowel heren als dames hebben wij bij Decathlon ook voor kinderen de perfecte hardloopsok. Ook bij de hardloopsokken voor kinderen is het grote verschil de maatvoering vergeleken met die van volwassenen. Ben je dus op zoek naar een paar hardloopsokken voor dames, heren of kinderen kijk dan snel bij onze collectie aan hardloopsokken.