Hardloopshirt

Hardloopshirt

Op zoek naar een nieuw hardloopshirt? Bij Decathlon vind je een hardloopshirt voor zowel de zomer- als wintermaanden. Uiteraard hebben wij hardloopshirts voor dames, heren en kinderen met elk hun eigen unieke eigenschappen. Koop daarom je hardloopshirt bij Decathlon. Bekijk onze hardloopaccessoires om je hardloopoutfit af te maken. Voor ieder hardloopshirt hebben wij ook een bijpassende hardloopshort.

Advies nodig?
Hoe kies ik een hardloopshirt?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Type
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪FREQUENTIE‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
27,00
25,00
Vanaf
25,00 -8%
23,00
Vanaf
32,00
Tanktop Joma ELITE VII
JOMA

Tanktop Joma ELITE VII

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
Vanaf
19,98
Jersey Joma Combi
JOMA

Jersey Joma Combi

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
35,00
Grafisch T-shirt Puma AOP
Grafisch T-shirt Puma AOP
PUMA

Grafisch T-shirt Puma AOP

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
32,00
64,00 -27%
46,30
28,00
32,00
Junior Jersey Kappa Fanio
KAPPA

Junior Jersey Kappa Fanio

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
17,64
80,00
Jersey BV Sport R-Tech Evo2
Jersey BV Sport R-Tech Evo2
BV SPORT

Jersey BV Sport R-Tech Evo2

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
4.6/5 Op basis van 33671 reviews

Hardloopshirt kopen bij Decathlon

Hardloopshirt kopen doe je bij Decathlon. Bij Decathlon vind je alles voor hardlopen, waaronder hardloopshirts. De hardloopshirts van Kalenji en Kiprun zijn ontworpen door hardlopers en voor hardlopers. Daarbij richt Kalenji zich meer op de jogger, waarbij het hardloopshirt met name comfortabel en functioneel moet zijn. Dit zijn dan ook de goedkopere hardloopshirts van Decathlon. Het gaat hier om een basis hardloopshirt geschikt voor iedere loper.Kiprun is meer gericht op de prestatie en daarom zullen deze hardloopshirts technischer en getailleerder zijn. De shirts van Kiprun maken gebruik van technischer materiaal en maken ook gebruik van verschillend materiaal afhankelijk van de plek van het shirt. Zo is de voorkant van het hardloopshirt gemaakt van irritatiewerend materiaal om het schuren bij de tepels te beperken. De rug is daarbij sterk geperforeerd en zeer ademend zodat je optimaal de warmte kwijt kan. Met deze reden zijn de hardloopshirts van Kiprun ook duurder dan die van Kalenji.Maar over het algemeen moeten alle hardloopshirts aan de vele eisen van een hardloper voldoen. Daarom zijn onze hardloopshirts licht, ademend en super comfortabel. Bij het kiezen van de materialen is comfort erg belangrijk. De meeste hardlopers kiezen hun shirt op basis van het materiaal waarvan het is gemaakt. De hardloopshirts bij Decathlon kenmerken zich daarbij door een goede zweetafvoer door gebruik te maken van synthetisch materiaal. Dit materiaal droogt snel en voorkomt irritatie. Dit is ook de reden waarom wij niet kiezen voor een katoenen hardloopshirts. In een katoenen hardloopshirt zul je het zweet snel zien en droogt minder snel op.Naast een normaal hardloopshirt, koop je bij Decathlon ook een thermo hardloopshirt voor de koudere dagen. Speciaal voor je langere duurlopen hebben wij hardloop shirt met zakken om je gelletjes en extra drinken in mee te nemen. Een Decathlon hardloopshirt koop je al voor een paar euro en zijn er in veel verschillende kleuren, waaronder een oranje hardloopshirt, geel hardloopshirt en een zwart hardloopshirt.

Hardloopshirt bedrukken

Bij Decathlon kan je ook hardloopshirt laten bedrukken. Een hardloopshirt bedrukken kan vrij eenvoudig. In iedere winkel kan je een hardloopshirt laten bedrukken met je eigen teksten en logo’s. Ben je op zoek naar het laten bedrukken van hardloopshirts voor je gehele team dan is dat ook mogelijk. Je laat je hardloopshirt bedrukken vanaf een paar euro. Voor het bedrukken van je kleding kan je het beste contact opnemen met de winkel bij je in de buurt. Het bedrukken van een hardloopshirt zorgt ervoor dat je een uniek shirt hebt welke herkenbaar is voor anderen. Dit is ook een perfecte manier om je bedrijf of vereniging onder de aandacht te brengen tijdens een evenement of tijdens je normale hardlooptrainingen.