Hardloopshirt

Hardloopshirt

Op zoek naar een nieuw hardloopshirt? Bij Decathlon vind je een hardloopshirt voor zowel de zomer- als wintermaanden. Uiteraard hebben wij hardloopshirts voor dames, heren en kinderen met elk hun eigen unieke eigenschappen. Koop daarom je hardloopshirt bij Decathlon. Bekijk onze hardloopaccessoires om je hardloopoutfit af te maken. Voor ieder hardloopshirt hebben wij ook een bijpassende hardloopshort.
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Weersomstandigheden
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
84 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 19366 reviews

  Hardloopshirt kopen bij Decathlon

  Hardloopshirt kopen doe je bij Decathlon. Onze hardloopshirts zijn ontworpen door hardlopers en voor hardlopers. Een hardloopshirt moet aan alle eisen van een hardloper voldoen. Onze hardloopshirts zijn licht, ademend en super comfortabel. De hardloopshirts bij Decathlon kenmerken zich door een goede zweetafvoer, in tegenstelling tot katoenen hardloopshirts. Naast een normaal hardloopshirt, koop je bij Decathlon ook een thermo hardloopshirt voor de koudere dagen. Speciaal voor je langere duurlopen hebben wij hardloop shirt met zakken om je gelletjes en extra drinken in mee te nemen. Een Decathlon hardloopshirt koop je al voor een paar euro en zijn er in veel verschillende kleuren, waaronder een oranje hardloopshirt, geel hardloopshirt en een zwart hardloopshirt.

  Hardloopshirt bedrukken

  Bij Decathlon kan je ook hardloopshirt laten bedrukken. Hardloopshirt bedrukken kan vrij eenvoudig. In iedere winkel kan je een hardloopshirt laten bedrukken met je eigen teksten en logo’s. Ben je op zoek naar het laten bedrukken van hardloopshirts voor je gehele team dan is dat ook mogelijk. Je laat je hardloopshirt bedrukken vanaf een paar euro. Voor het bedrukken van je kleding kan je het beste contact opnemen met de winkel bij je in de buurt.

  Hardloopshirt goedkoop en technisch

  Bij Decathlon hebben wij een range aan hardloopshirts van goedkope hardloopshirts tot aan duurdere meer technische hardloopshirts. Voor iedere hardloper hebben wij een geschikt hardloopshirt. Onze hardloopshirts goedkoop zijn in de basis comfortable shirts voor iedere hardloper. Het verschil tussen een goedkoop hardloopshirt en een duurdere variant zit in de keuze van de materialen en in de pasvorm van het hardloopshirt. Bij een duurder hardloopshirt worden er extra zakjes en ritsen toegevoegd, zodat je eventueel ook extra materiaal mee kan nemen tijdens je loop.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen