Hardloopshirt

Op zoek naar een nieuw hardloopshirt? Bij Decathlon vind je een hardloopshirt voor zowel de zomer- als wintermaanden. Uiteraard hebben wij hardloopshirts voor dames, heren en kinderen met elk hun eigen unieke eigenschappen. Koop daarom je hardloopshirt bij Decathlon. Bekijk onze hardloopaccessoires om je hardloopoutfit af te maken. Voor ieder hardloopshirt hebben wij ook een bijpassende hardloopshort.
Hardloopshirt
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Weersomstandigheden
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
93 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 18989 reviews

  Hardloopshirts

  Hardloopshirts zijn er in veel verschillende vormen, maar uiteindelijk zijn de basis vereiste van een goed hardloopshirt altijd hetzelfde, namelijk zweet afvoeren.

  Hardloopshirt korte mouwen

  Hardloopshirts met korte mouwen zijn met name ontwikkeld voor de warmere dagen. Vanaf welke temperatuur je deze wilt gaan dragen, verschilt per persoon, maar ook je te lopen afstand heeft hier natuurlijk invloed op. Zoals al gezegd, deze shirts kenmerken zich door een goede zweetafvoer, in tegenstelling tot een katoenen shirt. Daarnaast zijn er nog kleine verschillen tussen de hardloopshirts, zoals het gewicht en ademend vermogen. Hoe duurder het shirt, hoe lichter en ademender deze is. Ideaal voor hardlopers die aan het trainen zijn voor bijvoorbeeld de marathon, of als je hoog zomer aan het trainen bent met 25graden. Daarnaast vind je bij Decathlon een innovatie bij de hardloopshirts, namelijk een shirt met startnummervak erin. Geen gedoe meer met speltjes, maar schuif je startnummer gewoon in je shirt aan de voorkant.

  Tanktops

  Naast hardloopshirts, vind je ook verschillende tanktops bij ons. Hier geldt hetzelfde voor als bij de hardloopshirts. Het grootste verschil bij de tanktops zit, naast in de al genoemde verschillen, vooral in de banden over de schouder. Sommige zijn wat breder, andere zijn smaller.

  Hardloopshirt lange mouwen

  Als je een hardloopshirt voor in de herfst of winter zoekt, zal je al snel naar een shirt met lange mouwen gaan. Voornaamste reden hiervoor is natuurlijk dat deze warmer zijn en je dus beter kunnen beschermen tegen de koudere omstandigheden. Ook hier zal je zien dat de basis vereiste aan het shirt overal gelijk zijn, alleen dat de duurdere shirts net een zachter stofje hebben, een iets langere rits of extra bescherming tegen de wind.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen