Hardloopshirt

Hardloopshirt

Op zoek naar een nieuw hardloopshirt? Bij Decathlon vind je een hardloopshirt voor zowel de zomer- als wintermaanden. Uiteraard hebben wij hardloopshirts voor dames, heren en kinderen met elk hun eigen unieke eigenschappen. Koop daarom je hardloopshirt bij Decathlon. Bekijk onze hardloopaccessoires om je hardloopoutfit af te maken. Voor ieder hardloopshirt hebben wij ook een bijpassende hardloopshort.
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Weersomstandigheden
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
103 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 5699 reviews

  Hardloopshirt kopen bij Decathlon

  Hardloopshirt kopen doe je bij Decathlon. Onze hardloopshirts zijn ontworpen door hardlopers en voor hardlopers. Een hardloopshirt moet aan alle eisen van een hardloper voldoen. Onze hardloopshirts zijn licht, ademend en super comfortabel. De hardloopshirts bij Decathlon kenmerken zich door een goede zweetafvoer, in tegenstelling tot katoenen hardloopshirts. Naast een normaal hardloopshirt, koop je bij Decathlon ook een thermo hardloopshirt voor de koudere dagen. Speciaal voor je langere duurlopen hebben wij hardloopshirt met zakken om je gelletjes en extra drinken in mee te nemen. Een Decathlon hardloopshirt koop je al voor een paar euro en zijn er in veel verschillende kleuren, waaronder een oranje hardloopshirt, geel hardloopshirt en een zwart hardloopshirt.

  Hardloopshirt bedrukken

  Bij Decathlon kan je ook hardloopshirt laten bedrukken. Hardloopshirt bedrukken kan vrij eenvoudig. In iedere winkel kan je een hardloopshirt laten bedrukken met je eigen teksten en logo’s. Ben je op zoek naar het laten bedrukken van hardloopshirts voor je gehele team dan is dat ook mogelijk. Je laat je hardloopshirt bedrukken vanaf een paar euro.

  Running shirts

  Running shirts hebben wij bij Decathlon in veel verschillende maten. De running shirts combineer je met je nieuwe hardloopshorts en je nieuwe hardloopschoenen. Op deze manier steel jij de show in je nieuwe running shirts. Onze hardloopshirts voldoen aan al jouw eisen en zijn daarbij duurzaam ontwikkeld.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen