Hardloopschoenen Kinderen

Hardloopschoenen Kinderen

Hardloopschoenen voor kinderen koop je bij Decathlon. De hardloopschoenen voor kinderen zijn geschikt voor zowel schoolgym als de atletiek training. Al onze hardloopschoenen voor kinderen zijn ook geschikt om in de zaal te gebruiken en hebben een non-marking zool. Ook hebben wij hardloopkleding voor kinderen, matchend bij de schoenen! Daarnaast vind je hier spikes voor de atletiek trainingen en wedstrijden!
Terug naar artikelen
Maat
TYPE TERREIN
Levertijd
Kleur
Prijs
6 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 2826 reviews

  Hardloopschoenen voor kinderen

  Voor kinderen hebben wij bij Decathlon verschillende modellen hardloopschoenen van ons eigen merk Kalenji. Alle hardloopschoenen voor kinderen hebben gemeen dat deze een non-marking zool hebben. Hierdoor zijn de hardloopschoenen ook geschikt voor bijvoorbeeld schoolgym. Daarnaast is de drop van de kinder hardloopschoenen slechts 6mm. Dit is gedaan om de ontwikkeling van de voeten te stimuleren!

  Er zijn verschillende modellen voor kinderen, die samen alle gebruikers aanspreken. Zo hebben we een echt instap model, voor kinderen die een keer gaan hardlopen bijvoorbeeld. Ook hebben we hardloopschoenen die ook ontworpen zijn voor kinderen die aan atletiek doen. Het voordeel van deze hardloopschoenen is onder andere dat er een waterafstotende laag over de schoen zit, zodat de voeten minder snel nat worden. Hierdoor kan je zoon of dochter langer doorgaan met de training en zal er niet snel over natte voeten geklaagd worden.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen