Hardloopschoenen kind

Hardloopschoenen kind

Hardloopschoenen voor kinderen koop je bij Decathlon. De hardloopschoenen voor kinderen zijn geschikt voor zowel schoolgym als de atletiek training. Al onze hardloopschoenen voor kinderen zijn ook geschikt om in de zaal te gebruiken en hebben een non-marking zool. Ook hebben wij hardloopkleding voor kinderen, matchend bij de schoenen! Daarnaast vind je hier spikes voor de atletiek trainingen en wedstrijden!
Advies nodig?
Hoe kies ik hardloopschoenen voor kinderen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Type
‪TYPE SCHOENEN‬
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
VERKOPER
€40,00
Tensaur Run Schoenen
ADIDAS

Tensaur Run Schoenen

€54,00
Nike Revolutie 6 Kind
NIKE

Nike Revolutie 6 Kind

€40,00
Tensaur Run Schoenen
ADIDAS

Tensaur Run Schoenen

€33,00
Tensaur Run Schoenen
ADIDAS

Tensaur Run Schoenen

€56,00
€75,95 -15%
€63,95
Racer TR21 Schoenen
ADIDAS

Racer TR21 Schoenen

€38,00
Tensaur Run Schoenen
ADIDAS

Tensaur Run Schoenen

4.4/5 Op basis van 3149 reviews

Hoe kies ik hardloopschoenen voor kinderen

Afhankelijk van het gebruik van de schoenen hebben wij verschillende type hardloopschoenen voor kinderen. Voor kinderen hebben wij bij Decathlon verschillende modellen hardloopschoenen van ons eigen merk Kalenji en van verschillende andere merken zoals Adidas Reebok en Asics. Alle hardloopschoenen voor kinderen hebben gemeen dat deze een non-marking zool hebben. Hierdoor zijn de hardloopschoenen ook geschikt voor bijvoorbeeld schoolgym. Daarnaast is de drop van de kinder hardloopschoenen slechts 6mm. Dit is gedaan om de ontwikkeling van de voeten te stimuleren!

Er zijn verschillende modellen voor kinderen, die samen alle gebruikers aanspreken. Zo hebben we een echt instap model, voor kinderen die een keer gaan hardlopen. Ook hebben we hardloopschoenen die ook ontworpen zijn voor kinderen die aan atletiek doen. Het voordeel van deze hardloopschoenen is onder andere dat er een waterafstotende laag over de schoen zit, zodat de voeten minder snel nat worden. Hierdoor kan je zoon of dochter langer doorgaan met de training en zal er niet snel over natte voeten geklaagd worden.

De hardloopschoenen voor je kind zijn makkelijk aan te doen met klitteband. Het aandoen van hardloopschoenen voor je kinderen kan soms een probleem zijn. Speciaal hiervoor hebben wij hardloopschoenen met klitteband die je gemakkelijk aan kan trekken. Onze hardloopschoenen met klitteband zijn ook geschikt voor de gymles en hierdoor hoeft de juf of meester ook geen moeite te doen met het strikken van de veters van de kinderen. Dankzij het klitteband is de schoen ook gemakkelijk aan te passen aan de voeten van je kind. Je stelt de pasvorm eenvoudig aan door losser of strakker te doen. Met onze kinder hardloopschoenen van Kalenji heb je dus nooit meer problemen met het aan- en uitrekken van de schoenen van je kind. Geen problemen meer met het strikken van veters. Bekijk daarom ook snel ons aanbod van hardloopschoenen voor je kind met klitteband.

Beste kinder hardloopschoenen vind je bij Decathlon

De beste kinder hardloopschoenen vind je natuurlijk bij Decathlon. Een kinder hardloopschoen is smaller dan de volwassen variant. Op deze manier zal de schoen beter aansluiten op de voeten van je kind. Dit voorkomt irritatie en verhoogt de comfort tijdens het lopen. De beste hardloopschoenen voor een kind voldoet aan het natuurlijke looppatroon van je kind en ondersteunt de groei en ontwikkeling die hij of zij doormaakt. In de jonge jaren van je kind is het belangrijk dat je zo veel mogelijk het natuurlijke looppatroon stimuleert, op deze manier voorkom je vroegtijdige correcties waar je later last van kunt krijgen. Naast het ondersteunen van het natuurlijke looppatroon en de aangepast vorm zien de kinder hardloopschoenen er ook leuk uit en zijn ze gemaakt van stevig materiaal. Want ook bij Kalenji weten wij dat de kinder hardloopschoenen veel te verduren krijgen. Hier houden wij rekening mee en maken gebruiken van stevige, duurzame materialen om ervoor te zorgen dat de hardloopschoenen zolang meegaan als de kind deze past.

Hardloopschoenen kids voor zowel binnen als buiten

De Kalenji hardloopschoenen voor kids zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Als je op de zool van alle hardloopschoenen voor kids kijkt zie je non-marking staan. Dit betekend dat de schoenen niet afgeven in de zaal en dus ook gebruikt kunnen worden in de reguliere gymles. Voorheen mochten alleen schoenen met een witte of doorzichte zool de zaal in. Tegenwoordig heb je non-marking in alle kleuren die je kan voorstellen. Let daarom goed op of er non-marking op de zool staat van de schoenen van je kids staat. Indien er non-marking opstaat zijn ze dus binnen te gebruiken. Houd daarbij wel rekening mee dat zodra ze intensief buiten zijn gebruikt, je ze niet meer de zaal in kan nemen.

Hardloopschoenen voor meisjes

Bij Decathlon vind je verschillende hardloopschoenen voor meisjes. Toch zijn de meeste kinder hardloopschoenen unisex en dus geschikt voor zowel jongens als meisjes. Maar ook voor meisjes hebben wij specifieke hardloopschoenen. Meisjes kunnen kiezen tussen veel verschillende kleuren hardloopschoenen, afhankelijk wat hun lievelingskleur is. Zo hebben wij roze meisjes hardloopschoenen maar ook stoere zwarte meisjes hardloopschoenen.

Hardloopschoenen voor jongens

Naast hardloopschoenen voor meisjes hebben wij ook stoere hardloopschoenen voor jongens. Wij hebben jongens hardloopschoenen in veel verschillende kleuren en maten. Hier vind je dus altijd wat leuks tussen dat ook nog eens comfortabel zit. De jongens hardloopschoenen zijn zowel dagelijks te gebruiken als tijdens een hardlooprondje. De jongens hardloopschoenen bieden veel comfort en demping.