Hardloopschoenen Heren

Hardloopschoenen Heren

Hardloopschoenen voor heren koop je bij Decathlon.Wij hebben zowel antipronatie als neutrale renschoenen. Bij nieuwe hardloopschoenen horen ook een goed paar hardloopsokken, wij hebben zowel hoge hardloopsokken en lage hardloopsokken. Op zoek naar meer grip? Kijk dan bij onze trailschoenen. Wij hebben zowel dames trailschoenen en heren trailschoenen. En uiteraard vind je hier onze hardloopkleding voor heren.
Terug naar artikelen
Merk
Maat
TYPE VOETAFROL Manier waarop voet kantelt tijdens het hardlopen
 • Voet kantelt niet teveel naar binnen of buiten
 • Voet kantelt naar binnen
 • Voet kantelt naar buiten
 • Geschikt voor iedereen
TYPE TERREIN
Levertijd
Kleur
Prijs
34 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 16370 reviews

  Hardloopschoenen heren

  Hardloopschoenen heren koop je bij Decathlon. Wij hebben goede hardloopschoenen voor heren van de merken Asics, Nike, Adidas en Mizuno en natuurlijk ook Kalenji hardloopschoenen. Onze Asics hardloopschoenen voor heren zijn exclusief voor Decathlon gemaakt en zijn vergelijkbaar met de Nimbus, GT 2000 en Kayano voor heren. Loopschoenen van Kalenji zijn er voor de beginnende hardloper als ook voor de expert en alles wat daar tussenin zit. Verschillende type hardlopers vragen om verschillende soorten hardloopschoenen voor heren en bij Decathlon maken wij onderscheid tussen hardlopers die lopen om fit te blijven en hardlopers die willen presteren. Het is dus belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en op basis van je beoogde doel de juiste heren hardloopschoenen te kiezen.

  Hardloopschoenen met goede demping

  Hardloopschoenen met goede demping zijn erg belangrijk voor een comfortabele loop. Bij Decathlon bieden wij hardloopschoenen met goede demping aan van verschillende merken. Daarbij onderscheiden wij verschillende hardlooppatronen. Een onderpronerend patroon betekend dat je na de landing op de hak, wat naar buiten zakt. Dit is een looppatroon dat weinig voorkomt. Als dit al gebeurd, is het vaak erg licht, waardoor een neutrale hardloopschoen voldoende is. Hierdoor hebben wij dan ook weinig heren hardloopschoenen specifiek op dit looppatroon gericht. Kalenji Kiprun hardloopschoenen komen er in 4 modellen, de Kiprun fast en Kiprun Long en de Kiprun KS light en Kiprun KD light. Deze hardloopschoenen zijn voor ieder looppatroon geschikt. Deze schoenen bevatten het component K-Only, wat er voor zorgt dat iedere hardloper deze hardloopschoen kan dragen. Heren die (over)pronerend lopen hebben antipronatieschoenen nodig. Overproneren betekent dat je op de buitenkant van je hak landt en wat naar binnen zakt met je enkel tijdens de afzet. Juist voor dit type loper is een goede hardloopschoen belangrijk en we hebben antipronatieschoenen van zowel Kalenji als Asics en Mizuno. De zool van deze hardschoenen bevat een antipronatieblok waardoor de voet en enkel zich tijdens de landing goed afwikkelt en wordt gecorrigeerd. Bij Kalenji zorgt het component K-Only hiervoor. Bij Asics hebben ze hiervoor Duomax geïntroduceerd. Bij Mizuno is het Wave- plaatje aan de binnenkant dicht. Ongeveer de helft van alle hardlopers heeft dit looppatroon. De neutrale lopers landen op het midden of op de buitenkant van de hiel en zetten af met het midden van de voorvoet.Wanneer je nou niet weet welk looppatroon je hebt, kan je hiervoor een oud paar (hardloop)schoenen gebruiken. Als je kijkt naar het slijtpatroon op deze schoenen kan je een redelijke inschatting maken. Kom je er niet? Met hardloopschoenen van Kalenji, met het K-Only systeem, zit je altijd goed. Mocht je twijfelen, dan kan de 30 dagen test garantie je misschien wel over de streep trekken!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen