Hardloopschoenen dames

Hardloopschoenen dames

Hardloopschoenen dames kopen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan hardloopschoenen dames. Ben je een startende hardloper of heb je al wat ervaring, wij hebben voor iedereen de juiste renschoen. Bij Decathlon vind je hardloopschoenen van verschillende merken zoals Kiprun, Kalenji, Asics, Adidas, Mizuno, Saucony en nog vele andere merken. Bij nieuwe hardloopschoenen horen ook een goed paar hardloopsokken, we hebben zowel hoge als lage hardloopsokken in verschillende kleuren. Hier vind je ook bijpassende hardloopkleding voor dames. Je prestaties verder volgen doe je met onze hardloophorloges.
Advies nodig?
Welke hardloopschoenen heb ik nodig?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
‪TYPE VOETAFROL‬ Manier waarop voet kantelt tijdens het hardlopen
Merk
Sport
‪TYPE SCHOENEN‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€100,00 -8%
€92,00
*De uitverkoop begint op 22-9-2023
€199,95 -9%
€181,95
Vanaf
€84,99
€200,00 -35%
€129,95
*De uitverkoop begint op 25-9-2023
€65,00
Duramo SL Schoenen
ADIDAS

Duramo SL Schoenen

€124,95 -34%
€81,95
Supernova Schoenen
ADIDAS

Supernova Schoenen

Vanaf
€140,00 -42%
€80,00
*De uitverkoop begint op 23-9-2023
€120,00
€75,95 -23%
€57,95
€120,00 -30%
€83,95
*De uitverkoop begint op 20-7-2023
€65,00
Start Your Run Schoenen
ADIDAS

Start Your Run Schoenen

€120,00
Supernova+ Schoenen
ADIDAS

Supernova+ Schoenen

€110,00
€90,00
Ultrabounce Schoenen
ADIDAS

Ultrabounce Schoenen

€64,95
€60,00
Runfalcon 3 Schoenen
ADIDAS

Runfalcon 3 Schoenen

€90,00
Duramo Speed Schoenen
ADIDAS

Duramo Speed Schoenen

€187,95 -29%
€131,95
4.5/5 Op basis van 9977 reviews

Hardloopschoenen voor dames kopen

Hardloopschoenen voor dames zijn er in verschillende soorten en maten en bij Decathlon hebben wij dames hardloopschoenen van Asics, Adidas, Kalenji, Kiprun, Mizuno, Reebok, Puma, Evadict en nog vele andere merken. Verschillende type hardloopsters vragen om verschillende soorten hardloopschoenen en bij Decathlon maken wij onderscheid tussen hardloopsters die lopen om fit te blijven en hardloopsters die willen presteren. Bij Decathlon onderscheiden wij vier verschillende type hardloopschoenen voor dames, namelijk:

→ Normale hardloopschoenen

→ Wedstrijd hardloopschoenen

Trailschoenen

Spikes

Elke ondergrond vereist weer een andere paar dames hardloopschoenen. Dit heeft te maken dat de hardheid van de ondergrond effect heeft op de hoeveelheid demping die je nodig hebt in je loopschoenen voor dames. Ook is de juiste mate van grip belangrijk bij je dames hardloopschoenen. In de bossen en op een natte weg heb je hardloopschoenen nodig die voldoende grip hebben om niet uit te glijden. Op deze manier voorkom je vervelende blessures.Normale allround hardloopschoenen voor dames bieden comfort en demping en zijn geschikt voor de meeste lopers. Deze zijn geschikt om hard te lopen op verharde wegen. Ga je lopen op de atletiekbaan dan ben je op zoek naar een ander type hardloopschoen. Over het algemeen biedt de piste al genoeg demping en is dit minder nodig in de schoen. Op de atletiekbaan zie je dan ook veel gebruikt wordt gemaakt van zogenaamde spikes. Dit zijn specifieke hardloopschoenen die zorgen voor grip op de baan en dat je het maximale haalt uit iedere afzet.Het is dus belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en op basis van je beoogde doel de beste hardloopschoenen voor dames te kiezen. Het is belangrijk om de juiste hardloopschoen te kiezen die past bij jou eisen van de hardloopschoen. Ook zul je altijd rekening moeten houden met je budget voor het kiezen van de juiste dames hardloopschoen.De duurste hardloopschoen is niet per se de beste hardloopschoen voor jou! Bij Decathlon hebben wij een uitstekende prijs kwaliteit verhouding voor dames hardloopschoenen. Decathlon heeft dames hardloopschoenen voor iedere hardloopster, of je nu af en toe hard loopt, 2 a 3 keer per week loopt (tot 60 minuten) of prestatiegericht loopt. Met ons K-Only systeem maakt je type looppatroon niet meer uit, wat de keuze nog makkelijker maakt!

Beste loopschoenen voor dames voor optimaal comfort

Bij het kiezen van de beste loopschoenen voor dames is het belangrijk dat de loopschoenen comfortabel zitten en dat er geen plekken van irritatie zijn bij de voeten. Een goede comfort in je loopschoenen voor dames is belangrijk om blaren en blessures te voorkomen. Een verkeerde keuze aan loopschoenen kan leiden tot vervelende blessures. Als je een verkeerde maat hardloopschoen voor dames kiest, zul je al snel last krijgen van je tenen en je nagels. De juiste maat loopschoen is daarom erg belangrijk. Kies een loopschoen die een halve maat tot een maat groter is dan je normale schoenen. Je voeten zullen namelijk uitzetten tijdens het hardlopen. Daarbij is er niet één loopschoen voor dames dat geldt als beste dames loopschoen. Dit is geheel afhankelijk van veel verschillende factoren. Laat je daarom ook goed adviseren in één van onze winkels welke schoen het beste bij je past als je niet eerder dames loopschoen hebt gekocht. Onze hardloop experts in de winkel hebben alle kennis in huis om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt bij het kiezen van de beste loopschoen voor dames voor jou. De beste dames loopschoen is een schoen die goed aansluit op je voet, je van de juiste stabiliteit en dynamiek voorziet. Dit alles geheel afgesteld op je eigen loopstijl. Daarbij kan je bij Decathlon de schoenen altijd 30 dagen testen, zodat je zeker weet dat je schoenen hebt gekocht die goed bij jou passen. Bevalt de schoen niet dan kan je deze gewoon binnen deze 30 dagen terugbrengen. Wij weten namelijk dat het testen in een winkel verschilt van het daadwerkelijk lopen op je schoenen. Daarom bieden wij voor alles dames hardloopschoenen deze test garantie aan.

Goede hardloopschoenen voor dames hoeft niet duur te zijn

Als je op zoek bent naar goede hardloopschoenen voor dames dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Al onze hardloopschoenen voor dames worden uitvoerig getest door een grote groep hardlopers van jong tot oud en van ieder niveau. Op deze manier proberen wij goede hardloopschoenen te ontwikkelen die voor veel mensen geschikt zijn. Daarnaast doen wij veel onderzoek op gebied van blessurepreventie. Zo proberen wij onze schoenen continu te innoveren en ervoor te zorgen dat jij een optimale ervaring hebt tijdens het hardlopen. Daarbij maken wij bij de ontwikkeling van onze hardloopschoenen onderscheid tussen dames en heren. Wij zien namelijk dat er in de anatomie van de voet tussen dames en heren verschillen zitten. Daarnaast worden onze hardloopschoenen voor dames getest op duurzaamheid en bekijken wij hoe lang de schoenen gemiddeld meegaan, zodat jij lang kan genieten van onze dames hardloopschoenen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Naast dat een dames hardloopschoen lang meegaat, maken wij ook steeds meer gebruik van gerecycled materiaal en duurzamere materialen. Zo kan jij met een gerust hard nieuwe hardloopschoenen kopen. Je herkent onze duurzame producten aan het “ecodesign” label.Daarnaast hoeft een goede hardloopschoen voor dames niet duur te zijn, doordat alles intern wordt ontwikkeld en geproduceerd kunnen wij de kosten laag houden en dit zie je dan ook terug in de prijzen van onze dames hardloopschoenen. Wij zorgen ervoor dat jij de beste dames hardloopschoen voor de scherpste prijs krijgt.Dus voor je nieuwe dames hardloopschoenen shop je bij Decathlon