Hardloopjack

Hardloopjack

Op zoek naar een nieuw hardloopjack? Met een goed hardloopjack ben je regen en wind de baas. Hier vind je zowel windjacks als regenjacks zodat je niet meer binnen hoeft te blijven. Laat het weer je niet tegenhouden om te gaan hardlopen, trek een hardloopjas aan. Een goed hardloopjack zorgt ervoor dat het weer buiten blijft en het zweet goed wordt afgevoerd. Ben je daarnaast op zoek naar meer warmte tijdens het hardlopen, uiteraard hebben wij ook hardloophandschoenen en hardloop ondershirts. Vergeet daarbij ook niet om zichtbaar te zijn in het donker met onze hardloop verlichting.

Advies nodig?
Hardlopen in het najaar
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Type
Maat
‪FREQUENTIE‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 15607 reviews

Hardloopjack kopen bij Decathlon

Een hardloopjack koop je bij Decathlon. Wij hebben verschillende running jacks voor dames en heren. Om je zo goed mogelijk te beschermen adviseren wij om op gebied van hardloopkleding zoveel mogelijk lagen te gebruiken. Op deze manier kan je zorgeloos het gehele jaar door hardlopen. Het hardloopjack vormt in deze de buitenste laag. De hardloop jack is er in verschillende soorten en maten en stem je af op het weer. Daarbij heb wij ook reflecterende hardloopjacks om veilig in het donker te kunnen hardlopen. Onze ontwerpers hebben zeer lichte en waterdichte hardloopjacks gemaakt, zodat je niet doorhebt dat je een hardloopjack aan hebt. Daarbij hebben wij verschillende modellen hardloopjacks welke zeer compact op te vouwen zijn, mocht je deze tijdens je loop willen opbergen.

Hardloopjas in verschillende weersomstandigheden

De buitenste laag van je hardloopoutfit, de hardloopjas, beschermt je tegen regen en wind. De hardloopjas heeft daarom ook als belangrijkste functie je te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Een goede hardloopjas zorgt ervoor dat hij zowel wind als regen tegenhoudt, zodat de laag eronder niet nat wordt en op temperatuur blijft. Daarbij is het belangrijk dat de hardloopjas voldoende ventilatie heeft om oververhitting tegen te gaan. Onze beste hardloopjassen tegen regen voldoen aan alle waterdichtsheidnormen en meten tot 10.000 Schmerber. Onze regenjas voor hardlopen hebben de nodige ventilatie om toch koel te blijven. Daarbij zijn zijn de hardloopjassen tegen de wind erg licht en makkelijk in elkaar te vouwen en in de hand te houden tijdens het hardlopen. Ben je op zoek naar een hardloopjas voor in de winter dan raden wij verschillende lagen aan in plaats van één dikke hardloopjas.