Hardloopjack

Hardloopjack

Op zoek naar een nieuw hardloopjack? Bij Decathlon vind je hardloopjacks die wind en waterdicht zijn. Uiteraard voor zowel dames, heren als kinderen. Laat het weer je niet tegenhouden om te gaan hardlopen, trek een hardloopjas aan. Op zoek naar meer warmte tijdens het hardlopen, uiteraard hebben wij ook hardloophandschoenen en hardloop ondershirts. Vergeet daarbij ook niet om zichtbaar te zijn in het donker met onze hardloop verlichting
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Weersomstandigheden
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
55 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 7657 reviews

  Hardloopjack kopen bij Decathlon

  Een hardloopjack koop je bij Decathlon. Wij hebben verschillende running jacks voor dames en heren. Om je zo goed mogelijk te beschermen adviseren wij om op gebied van hardloopkleding zoveel mogelijk lagen te gebruiken. Op deze manier kan je zorgeloos het gehele jaar door hardlopen. Het hardloopjack vormt in deze de buitenste laag. De hardloop jack is er in verschillende soorten en maten en stem je af op het weer. Daarbij heb wij ook reflecterende hardloopjacks om veilig in het donker te kunnen hardlopen. Onze ontwerpers hebben zeer lichte en waterdichte hardloopjacks gemaakt, zodat je niet doorhebt dat je een hardloopjack aan hebt. Daarbij hebben wij verschillende modellen hardloopjacks welke zeer compact op te vouwen zijn, mocht je deze tijdens je loop willen opbergen.

  Hardloopjas in verschillende weersomstandigheden

  De buitenste laag van je hardloopoutfit, de hardloopjas, beschermt je tegen regen en wind. De hardloopjas heeft daarom ook als belangrijkste functie je te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Een goede hardloopjas zorgt ervoor dat hij zowel wind als regen tegenhoudt, zodat de laag eronder niet nat wordt en op temperatuur blijft. Daarbij is het belangrijk dat de hardloopjas voldoende ventilatie heeft om oververhitting tegen te gaan. Onze beste hardloopjassen tegen regen voldoen aan alle waterdichtsheidnormen en meten tot 10.000 Schmerber. Onze regenjas voor hardlopen hebben de nodige ventilatie om toch koel te blijven. Daarbij zijn zijn de hardloopjassen tegen de wind erg licht en makkelijk in elkaar te vouwen en in de hand te houden tijdens het hardlopen. Ben je op zoek naar een hardloopjas voor in de winter dan raden wij verschillende lagen aan in plaats van één dikke hardloopjas.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen