Hardloop zonnebril

Hardloop zonnebril

Hardloop zonnebril kopen? Bij Decathlon bieden wij verschillende hardloop zonnebrillen aan van verschillende categoriën als ook fotochromatische hardloop zonnebrillen, welke zich aanpast aan de sterkte van de zon. Deze hardloop zonnebrillen bieden je de juiste bescherming tegen de verschillende elementen. Naast hardloop zonnebrillen en hardlooppetten hebben wij ook alle hardloopkleding die je nodig hebt.
5 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 768 reviews

  Hardloop zonnebril kopen bij Decathlon

  Bij Decathlon hebben wij verschillende hardloop zonnebrillen voor tijdens het hardlopen. Een hardloopbril kan je gebruiken bij verschillende sporten. Een hardloop zonnebril beschermt je ogen tegen de verschillende elementen en met name de zon. Hardlopen met een hardloop bril, zorgt voor een comfortabele loop, zonder dat je last hebt van de zon, steentjes en vliegen. Met name vliegjes kunnen tot veel oog irritatie lijden tijdens het sporten. Bij Decathlon hebben wij zowel hardloop zonnebrillen voor heren als dames. De zonnebrillen voor hardlopen bij Decathlon zijn licht en dampwerend en zitten comfortabel.

  Fotochromatische zonnebril of normale zonnebril?

  Bij Decathlon hebben wij hardloop zonnebrillen met fotochromatische lenzen en normale lenzen. Een hardloop zonnebril met fotochromatische lenzen kenmerkt zich dat hij zich automatisch aanpast aan de lichtsterke in de omgeving, zodat je in ieder weertype optimaal zicht hebt. De lenzen op deze hardloop zonnebril kleurt mee met de hoeveelheid licht in de omgeving. Loop je vaak hard in het bos dan zullen de lenzen meer licht doorlaten en lichter worden, zodat je beter ziet in het bos. Als je vervolgens het bos uitloopt in de zon, dan zal de bril automatisch aanpassen en minder licht doorlaten. Op deze manier beschermt hij je ogen tegen het felle zonlicht. Zonnebrillen zijn te verdelen in 3 categorieën, categorie 1 tot 3. Categorie 1 hardloop zonnebril gebruik je bij bewolkt weer of in de bossen, categorie 2 bij half bewolkt weer en categorie 3 met zonnige weer. Een normale hardloop zonnebril heeft 1 type lens, welke vaak wel vervangen kan worden met een ander categorie lens. Daarbij is een categorie 3 lens van een normale hardloop zonnebril over het algemeen donkerder dan één met fotochromatische lenzen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen