Hardloop verlichting

Hardloop verlichting

Hardloop verlichting kopen? Hardlopen in het donker? Met de Run Light van ons hardloopmerk Kalenji heb je tijdens het rennen uitstekend zicht in het donker. Doordat het licht op je borst zit, heb je er geen last van en behoud je altijd perfect zicht. Koop daarom je hardloop verlichting bij Decathlon! Naast hardloop verlichting heeft onze hardloopkleding ook reflectiestrepen op de kleding voor een nog betere zichtbaarheid in het donker.
Advies nodig?
Hardlopen in het donker. Zien en gezien worden!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
‪TYPE VOEDING‬
Type
VERKOPER
Kleur
Prijs
29,99
Waistcoat Wowow Nova FR
WOWOW

Waistcoat Wowow Nova FR

Verkocht en verstuurd door Online Bike Parts BV

33,99
119,90
46,99
Nebo Einstein 750-Hoofdlamp
NEBO

Nebo Einstein 750-Hoofdlamp

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

25,99
Nebo 150 Hoofdlamp
NEBO

Nebo 150 Hoofdlamp

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

86,99
4.5/5 Op basis van 4865 reviews

Hardloop verlichting kopen bij Decathlon

Als de dagen weer korter worden zul je steeds vaker in het donker moeten hardlopen. Het donker mag je niet tegenhouden om de deur uit te gaan. Met de juiste hardloop verlichting ga je veilig op weg. Je zorgt met hardloop verlichting ervoor dat je niet over het hoofd wordt gezien, maar je zorgt er ook voor dat je zelf ziet waar je loopt. Dit is met name het geval met de run light van Decathlon. Hardloopverlichting komt in verschillende soorten en maten. Bij Decathlon hebben we basic hardloop licht zoals een klein knipperlichtje. Daarbij hebben we ook hoofdlampen voor tijdens het hardlopen. Dit soort hardloop verlichting zorgt ervoor dat je makkelijk ziet waar je loopt en is uitermate geschikt in het bos en tijdens je trailloop. De hoofdlamp voor hardlopen hebben veelal verschillende standen, afhankelijk waar je loopt.Let bij de aanschaf van verlichting voor hardlopen op de volgende punten.
- Sterkte van de hardlooplamp: de sterkte van de hardlooplamp bepaald hoe ver je kunt zien in het donker. Afhankelijk waar je hardloopt pas je hier je hardloop verlichting op aan. Ga je vooral in de bossen en op de onverharde paden hardlopen, zorg er dan voor dat je hardloop verlichting kiest die niet alleen zichtbaar is voor anderen. Het belangrijkste is namelijk dat je de route goed kan zien om ongelukken of blessures te voorkomen. Ga je alleen door de stad hardlopen in het donker, dan is het belangrijkste dat je zichtbaar bent voor je mede weggebruikers. Daarbij dien je zichtbaar te zijn van zowel tegemoet komend verkeer als achterop komend verkeer.
- Accuduur van de hardlooplamp: de accuduur of batterijduur bepaalt hoe lang je met je hardloop verlichting kan doen. Let hier met name op als je vaak lange afstanden aflegt. Check ook altijd je batterij voordat je de deur uitgaat, om te voorkomen dat je lamp onderwerg uitvalt en je niet zichtbaar bent.
- Zichtbaar voor al het verkeer: Let bij aanschaf van hardloop verlichting erop dat je een hardlooplamp kiest waarbij je zowel van de voor- als achterkant zichtbaar bent. Het is belangrijk dat je zichtbaar bent voor al het verkeer om je heen. Het kan daarom ook zo zijn dat je meerdere hardloop lampjes nodig hebt. De run light heeft zowel voor als achter een lamp, zodat je altijd zichtbaar bent voor iedereen in het verkeer.

Hardloop lampjes die je eenvoudig bevestigt

Bij Decathlon hebben wij ook basic hardloop lampjes, die je eenvoudig kan bevestigen aan je muts, broek, shirt of tas. Deze hardlooplampjes hebben verschillende standen en zorgen ervoor dat je zichtbaar bent in het donker. Al onze hardlooplampjes zijn waterdicht en zullen dus niet kapot gaat als je even in de regen hardloopt. De kleine hardlooplampjes zijn bedoelt om zichtbaar te zijn voor het andere verkeer. Met deze lampjes kun je niet het pad voor je verlichten. Het wordt daarom ook aangeraden om deze hardloop lampjes met name in de stad te gebruiken en niet in het bos of andere slecht verlichte wegen. Daarbij hebben wij ook hardloop verlichting zonder accu of batterij. Dit hardlooplampje werkt op een dynamosysteem waardoor het aan gaat bij iedere pas die je doet. Op deze manier proberen wij ook het gebruik van accu's en batterijen te verminderen.

Hardloophesje met reflectie

In het geval van veilig hardlopen in het donker, is hoe meer hardloop verlichting en accessoires hoe beter. Met een hardloophesje inclusief reflectie zorg je ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent voor je medeweggebruikers. Een hardloophesje moet bovenal fel gekleurd zijn en daarbij is bevestiging van verlichting mogelijk. Daarbij bevind zich op een hardloophesje reflectiestrepen welke het licht weerkaatsen van anderen in het verkeer. Op deze manier zorg je ervoor dat je altijd zichtbaar bent voor iedereen in het verkeer. Het is belangrijk om als hardloper aan je veiligheid te denken als je gaat hardlopen in het donker.