Hardloop verlichting

Hardloop verlichting

Hardloopverlichting kopen? Hardlopen in het donker? Met de Run Light van ons hardloopmerk Kalenji heb je tijdens het rennen uitstekend zicht in het donker. Doordat het licht op je borst zit, heb je er geen last van en behoud je altijd perfect zicht. Koop daarom je hardloopverlichting bij Decathlon! Naast hardloopverlichting heeft onze hardloopkleding ook reflectiestrepen op de kleding voor een nog betere zichtbaarheid in het donker.
15 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 7824 reviews

  Hardloop verlichting kopen bij Decathlon

  Als de dagen weer korter worden zul je steeds vaker in het donker moeten hardlopen. Het donker mag je niet tegenhouden om de deur uit te gaan. Met de juiste hardloop verlichting ga je veilig op weg. Je zorgt met hardloop verlichting ervoor dat je niet over het hoofd wordt gezien, maar je zorgt er ook voor dat je zelf ziet waar je loopt. Dit is met name het geval met de Run light van Decathlon. Hardloopverlichting komt in verschillende soorten en maten. Bij Decathlon hebben we basic hardloop licht zoals een klein knipperlichtje. Daarbij hebben we ook hoofdlampen voor tijdens het hardlopen. Dit soort hardloop verlichting zorgt ervoor dat je makkelijk ziet waar je loopt en is uitermate geschikt in het bos en tijdens je trailloop. De hoofdlamp voor hardlopen hebben veelal verschillende standen, afhankelijk waar je loopt.

  Hardloop lampjes die je eenvoudig bevestigd

  Bij Decathlon hebben wij ook basic hardloop lampjes, die je eenvoudig kan bevestigen aan je muts, broek, shirt of tas. Deze hardlooplampjes hebben verschillende standen en zorgen ervoor dat je zichtbaar bent in het donker. Al onze hardlooplampjes zijn waterdicht en zullen dus niet kapot gaat als je even in de regen hardloopt.

  Hardloophesje met reflectie

  In het geval van veilig hardlopen in het donker, is hoe meer hardloop verlichting en accessoires hoe beter. Met een hardloophesje inclusief reflectie zorg je ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent voor je medeweggebruikers. Een hardloophesje moet bovenal fel gekleurd zijn en daarbij is bevestiging van verlichting mogelijk.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen