Hardloop oordopjes

Hardloop oordopjes

Hardloop oordopjes kopen? Hardloop je ook het liefst op de beat van de muziek? Bij Decathlon vind je alle hardloopaccessoires die je nodig hebt om lekker te hardlopen met muziek met onder andere onze hardloop oordopjes. Wij hebben hardloop oordopjes met draad en ook draadloze oordopjes met bluetooth. Natuurlijk hebben wij ook hardlooparmbanden om je telefoon in op te bergen. Hardlopen met muziek zonder mobiel? Neem een kijkje bij onze hardloophorloges.
6 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 1126 reviews

  Hardloop oordopjes kopen bij Decathlon

  Hardloop oordopjes zijn sport oortjes welke speciaal zijn ontworpen voor tijdens het sporten. Deze hardloop oordopjes zijn waterbestendig of waterdicht, hierdoor gaan ze niet kapot door regen of zweet. Tijdens het hardlopen is het lekker om muziek te blijven luisteren. Daarbij is ook aangetoond dat je makkelijk op hetzelfde tempo kan blijven lopen als je op een beat meeloopt, gelijk aan je tempo. Met hardloop oordopjes hoef je niet bang te zijn dat deze uit je oren vallen, dankzij het speciale design vallen ze niet gemakkelijk uit, zelfs als je op en neer springt. Dankzij de knoppen op de koptelefoon voor hardlopen pauzeer je eenvoudig je muziek, pas je volume aan of ontvang je telefoongesprekken. Bellen is mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon.

  Bluetooth oortjes hardlopen

  Als je op zoek bent naar hardloop oordopjes met maximale bewegingsvrijheid, dan kies je al snel voor bluetooth oortjes voor hardlopen. Deze zijn er in 2 varianten, één waarbij de oortjes volledig draadloos zijn en waarbij je dus 2 losse bluetooth oortjes voor het hardlopen hebt. De andere bluetooth oortjes zijn wel met elkaar verbonden, maar verder wel volledig draadloos. Bluetooth oortjes voor tijdens het hardlopen verbind je eenvoudig met je telefoon of horloge zodat je volledig draadloos op weg kan.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen