Hardloop ondergoed

Hardloopondergoed kopen? Voor zowel dames als heren vind je bij Decathlon hardloopondergoed. Hardloop beha's peciaal gemaakt voor het hardlopen, ter bescherming van de borsten. Naadloze slips en boxers voor optimaal comfort tijdens jouw trainingen en wedstrijden. Koop daarom je hardloopondergoed bij Decathlo.
Hardloop ondergoed
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
27 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 901 reviews

  Hardloopondergoed

  Bij Decathlon vind je hardloopondergoed voor zowel dames als heren. Het belang van goed ondergoed wordt nog wel eens onderschat, terwijl speciaal hardloopondergoed je veel meer plezier kan laten beleven tijdens het hardlopen.

  Waarom een hardloop beha?

  Voor dames zijn speciale hardloop beha’s en tops ontworpen die je beschermen tegen de impact die hardlopen heeft op de borsten. Alle hardloop beha’s en tops van Kalenji hebben een support van 5 uit 5. De hardlooptops hebben geen aparte sluiting. Deze trek je dus over je hoofd heen aan. Doordat deze veel support moeten bieden, kan dit als erg lastig ervaren worden. Vrouwen met een grotere cupmaat kunnen in dat geval dan ook beter voor een hardloop behagaan. Deze hebben een sluiting achter, net als een gewone beha, en zijn beschikbaar tot en met cupmaat F.

  Hardloopslips en boxershorts

  Naast hardloopbeha’s hebben wij ook hardloopslips en boxershorts. Deze kenmerken zich doordat ze naadloos zijn en goed zweet afvoeren. Dit verkleint de kans op schuurplekken op de gevoelige delen en vergroot dus het loopplezier. Voor heren zijn er 2 verschillende boxershorts en 1 slip. Voor dames hebben we zowel een slip als string in het assortiment. Vanaf volgend jaar is er ook een boxershort voor vrouwen beschikbaar.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen