Hardloop BH

Hardloop BH

Hardloop bh kopen? Alle hardloop bh's zijn speciaal gemaakt voor het hardlopen, ter bescherming van de borsten. Onze hardloopbeha's bieden uitstekende ondersteuning tegen herhaalde schokken. Hier vind je ook naadloze slips en boxers voor optimaal comfort tijdens jouw trainingen en wedstrijden. De rest van onze hardloopkleding dames vind je hier. Naast een hardloop bh en de rest van de hardloopkleding zijn de juiste hardloopschoenen voor dames onmisbaar ontdek ze hier.

Advies nodig?
Hoe kies ik een sport bh?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
59,95
Compressie sportbeha
PURE LIME

Compressie sportbeha

Verkocht en verstuurd door Emro Sport & Fashion
49,95
Support sportbeha
PURE LIME

Support sportbeha

Verkocht en verstuurd door Emro Sport & Fashion
35,00 −37%
22,00
59,95
Padded Athletic sportbeha
PURE LIME

Padded Athletic sportbeha

Verkocht en verstuurd door Emro Sport & Fashion
3.8/5 Op basis van 12024 reviews

Hardloop bh kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een hardloop bh voor tijdens het hardlopen? Bij Decathlon hebben wij veel hardloop beha’s in verschillende kleuren en maten. De hardloop bh’s zijn speciaal ontwikkeld voor tijdens het hardlopen. Een goede hardloop bh is voor iedere vrouw die graag wil hardlopen cruciaal. Je hardlooprondje staat of valt met de juiste sport bh. Als je gaat hardlopen is een normale bh niet voldoende. Een normale bh ademt niet voldoende en biedt de juiste steun. Als je gaat hardlopen of sporten met een normale bh vergroot je de kans op hangborsten. Een goede hardloop bh vangt tot wel 78 procent van de bewegingen op tijdens het hardlopen. Naast dat een hardloop bh de juiste ondersteuning biedt tijdens het hardlopen zit deze over het algemeen ook comfortabeler tijdens het sporten.De hardloopbh’s van Decathlon bieden de juise ondersteuning, het omhult de borsten tijdens het hardlopen en vermindert de schokken. Om irritatie te voorkomen van de hardloop bh, hebben ze naadloze cups. En om comfortabel te hardlopen hebben onze hardloopbh’s luchtige cups om het zweet goed af te voeren en zijn daarbij makkelijk te openen en sluiten.Wij hebben daarbij verschillende soorten achterkanten waaronder raceback hardloop bh’s, en de normale klassieke met rechte bandjes. Voor alle Kalenji hardloop bh’s geldt dat we geen beugels gebruiken, om letsel te voorkomen tijdens het hardlopen. We beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepels. En bij de materiaalkeuze van onze hardloop bh’s geven wij voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren.

Sport bh hardlopen voor grote maten

De juist sport bh voor hardlopen is erg belangrijk en helemaal voor de grotere maten. Als je gaat hardlopen wil je de juiste sport bh hebben. Let daarom goed op bij het passen van een sport bh voor hardlopen op de juiste maat. Het is belangrijk dat de sport bh voor hardlopen best strak mag zitten en met name voor de grotere maten. Tijdens het hardlopen krijg je te maken met veel horizontale en verticale krachten waardoor je borsten hevig heen en weer kunnen schudden. Dit wil je ten alle tijden voorkomen met de juiste sport bh voor hardlopen.

Tips voor het passen van een hardloop bh

- Een hardloop bh mag best strak zitten, zeker strakker dan normaal.Het is belangrijk dat je hardloop bh strak zit, maar niet te strak dat je borsten gekneld worden of dat deze pijn gaan doen. Voor de optimale ondersteuning dient een hardloop bh strak te zitten. Wat we vaak zien is doordat een hardloop bh strak zit men vaak een maat te groot koop. Door een te grote maat hardloop bh te kopen verlies je de juiste ondersteuning.

- Beweeg tijdens het passenBij het passen van een hardloop bh, ga dan even een klein stukje hardlopen en springen om te kijken of je de juiste bh en maat hebt gekozen. Let daarbij ook goed op of deze comfortabel zit. Als de hardloop bh niet verschuift en hij goed zit dan heb je de juiste hardloop bh gekozen.

- Beweeg je armenBeweeg je armen in het rond en omhoog boven je hoofd en kijk of de hardloop bh omhoog kruipt. Is dit het geval dan mag je een maatje kleiner bestellen. Als de hardloop bh een cup maat heeft dan is het handig om te kijken of de cup goed valt, is dit niet het geval bestel dan een maat groter of kleiner.