Drinkgordel

Drinkgordel

Drinkgordel kopen? Met deze drinkgordels neem je gemakkelijk je drinken en eten mee tijdens je langere lopen. Ook bieden de verschillende drinkgordels ruimte om je mobiel en sleutels in op te bergen. Hier vind je verschillende bidons voor bij je drinkgordel en vergeet daarbij niet je hardloopvoeding.
7 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 2895 reviews

  Drinkgordel hardlopen

  Bij Decathlon hebben wij verschillende drinkgordels en runningbelts. Door middel van een drinkgordel neem je eenvoudig meerdere bidons of flesjes water mee tijdens het hardlopen. Doordat de drinkgordel over het algemeen steunt op je heupen kan je gemakkelijk en comfortabel meerdere drinkflessen meenemen. Een hardloop drinkgordel bij Decathlon komen zowel met als zonder drinkflessen afhankelijk van het type drinkgordel. Natuurlijk kun je in de drinkgordel ook je mobiel en sleutels opbergen, dankzij de handige vakjes. De drinkgordels kunnen drinkflessen meenemen tot wel 0,5L. De beste drinkgordel is afhankelijk van de afstand die je loopt en de temperatuur.

  Drinken tijdens het hardlopen

  Hardlopen is een inspannende sport, waarbij je over het algemeen veel transpireert en vocht verliest. Vochtverlies tijdens het hardlopen, leidt tot vermindering van de prestaties. Daarom is het belangrijk om voldoende te drinken tijdens het hardlopen en de vochtbalans op peil te houden. De hoeveelheid vochtverlies is natuurlijk afhankelijk van de afstand, duur, intensiteit en temperatuur. Dankzij een drinkgordel kan je perfect je vochtbalans op peil houden en voldoende drinken tijdens het hardlopen.

  Hardloop drinkgordel

  Dus ben je op zoek naar een hardloop drinkgordel kijk niet verder. Een hardloop drinkgordel helpt je bij zowel je lange als korte duurloop en zorgt ervoor dat je het warme weer weerstaat. De hardloop drinkgordel is daarbij ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens het wandelen en andere sporten. Onze hardloop drinkgordels zijn daarbij eenvoudig af te stellen zodat hij iedereen goed past. Een hardloop drinkgordel voorkomt dat je een drinkfles de gehele tijd in de hand hoeft te houden en hetzelfde geldt voor je mobiele telefoon.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen