Hardlopen Heren

Alles voor het hardlopen voor heren vind je hier. Zowel hardloopschoenen , als hardloopkleding voor heren, maar uiteraard ook hardloopaccessoires

Hardlopen Heren
Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Maat
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
156 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 1939 reviews

  Hardloopschoenen, kleding en ondergoed voor heren

  Hardloopschoenen heren

  Hardloopschoenen voor heren zijn er in verschillende soorten en maten en bij Decathlon hebben wij hardloopschoenen van Kalenji, Asics en Mizuno. Verschillende type hardlopers vragen om verschillende soorten hardloopschoenen en bij Decathlon maken wij onderscheid tussen hardlopers die lopen om fit te blijven en hardlopers die willen presteren. Het is dus belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en op basis van je beoogde doel de juiste schoenen te kiezen. Het is belangrijk om de juiste schoen te kiezen die past bij jou eisen van de schoen. De duurste schoen is niet per se de beste schoen voor jou! Bij Decahtlon hebben wij schoenen voor mensen die af en toe lopen, mensen die 2 a 3 keer per week lopen (tot 60 minuten) en prestatiegerichte lopers. Door het K-Only concept in onze hardloopschoenen van Kalenji maakt jou looppatroon niet meer uit, waardoor elke hardloopschoen met K-Only geschikt voor jou!

  Hardloopkleding heren

  Bij Decathlon hebben we hardloopkleding voor de startende en gevorderde hardloper voor zowel trainingen en wedstrijden. De hardloopkleding voor heren van Kalenji heeft een goede prijs kwaliteit en de kleding volgt de laatste hardlooptrends. Wij bieden hardloopkleding aan in verschillende kleuren dus er zit altijd wel iets leuks tussen, ook al gaat het natuurlijk om de juiste bescherming. De keuze voor de juiste kleding is afhankelijk van het type weer. De temperatuur is dus erg belangrijk en het maakt nogal uit of je in de zomer of in de winter gaat hardlopen. Baseer hier dus je keuze op. Als je na het lezen van al onze informatie nog geen keuze kunt maken dat staan medewerkers van Decathlon altijd voor je klaar!

  Hardloopondergoed heren

  Om echt prettig te kunnen hardlopen, is het aan te raden om met speciaal hardloopondergoed te lopen. Het hardloopondergoed voor heren, van ons merk Kalenji, voert de transpiratie goed af, droogt snel en verkleint aanzienlijk de kans op schuurplekken. Er is zelfs een compleet naadloze variant, ideaal voor langere afstanden!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen