Fitness hoepels

Fitness hoepels

Wil je een fitness hoelahoep kopen? Bij Decathlon ben je op de juiste plek om een sport hoepel te bestellen. Onze fitness hoelahoep ook wel hula hoop of fitness hoepel genoemd is dé accessoire om je work-out leuker te maken. Buikspieren oefenen en masseren of afvallen zijn de meest voorkomend oefeningen met een hoelahoep. Ons model heeft een diameter van 90 cm, buisdiameter van 30 mm en het hoepel gewicht is 1,4kg. Onze hoelahoep is heel compact en je kan hem makkelijk uit elkaar halen en op bergen. Kijk ook eens naar het assortiment spierversteviging en fitnessballen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
4.3/5 Op basis van 1553 reviews

Hoe begin je nu aan hoepelen?

Om aan een oefensessie met je hoepel te beginnen, ga je rechtop staan en plaats je de hoepel ter hoogte van je taille. Spreid geleidelijk lichtjes je benen en plaats één been een klein beetje voor het andere. Om afwisseling te brengen in je oefeningen, kun je de hoepel ook doen draaien met bewegingen van voor naar achter in plaats van cirkelvormige bewegingen!

Voor wie is een hoepel bedoeld?

Voor fans van fitness die afwisseling in hun trainingen willen brengen met leuke accessoires! Je hebt de keuze tussen hoepels in drie gewichten (0,9 kg, 1,4 kg, 1,9 kg) om de moeilijkheidsgraad van je oefeningen op te drijven en dus steeds doeltreffender te hoepelen!