Fitness hoepels

Fitness hoepels

Wil je een fitness hoelahoep kopen? Bij Decathlon ben je op de juiste plek om een sport hoepel te bestellen. Onze fitness hoelahoep ook wel hula hoop of fitness hoepel genoemd is dé accessoire om je work-out leuker te maken. Buikspieren oefenen en masseren of afvallen zijn de meest voorkomend oefeningen met een hoelahoep. Ons model heeft een diameter van 90 cm, buisdiameter van 30 mm en het hoepel gewicht is 1,4kg. Onze hoelahoep is heel compact en je kan hem makkelijk uit elkaar halen en op bergen. Kijk ook eens naar het assortiment spierversteviging en fitnessballen.
Terug naar artikelen
Kleur
Prijs
Levertijd
4 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 540 reviews

  Hoe begin je nu aan hoepelen?

  Om aan een oefensessie met je hoepel te beginnen, ga je rechtop staan en plaats je de hoepel ter hoogte van je taille. Spreid geleidelijk lichtjes je benen en plaats één been een klein beetje voor het andere. Om afwisseling te brengen in je oefeningen, kun je de hoepel ook doen draaien met bewegingen van voor naar achter in plaats van cirkelvormige bewegingen!

  Voor wie is een hoepel bedoeld?

  Voor fans van fitness die afwisseling in hun trainingen willen brengen met leuke accessoires! Je hebt de keuze tussen hoepels in drie gewichten (0,9 kg, 1,4 kg, 1,9 kg) om de moeilijkheidsgraad van je oefeningen op te drijven en dus steeds doeltreffender te hoepelen!

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fitness hoepels kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Je spieren verstevigen: met halters of met weerstandsbanden?

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen