Wedges golf

Wedges golf

Bij Decathlon hebben we verschillende golf wedges voor zowel dames als heren. We hebben links- en rechtshandige wedges, en wedges voor zowel beginnende golfers als ervaren golfers. Wedges van onder andere: Titleist, Cleveland, Inesis en Callaway met de bekende Mack Daddy wedge. Vind hier makkelijk een geschikte golf wedge om rond de greens slagen te winnen.

Terug naar artikelen
Geslacht
Linkshandig/Rechtshandig
Niveau
Merk
Loft
Prijscategorie
17 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 145 reviews

  Golfclubs bij Decathlon

  Bij Decathlon hebben we alles wat je nodig hebt om te golfen. We hebben merken zoals Titleist, Callaway, Ping, Odyssey, Cleveland, Taylor made en natuurlijk Inesis. Het golfmerk van Decathlon voor iedere golfer. Inesis richt zich op de grooste groep golfers (>10 hcp), met al onze spullen kan iedereen tot handicap 10 spelen. Voor spelers met een betere handicap hebben bepaalde producten zoals bijvoorbeeld onze golfbal "Inesis 920 soft", ook genoeg om te kunnen slagen bij Decathlon.

  Golf Irons

  Onze golfwinkel heeft een ruim assortiment voor golfclubs. Hier vind je losse ijzers en complete sets van de PW tot en met de iron 5. Mocht je een golfclubs missen of ben je die verloren kan je van Inesis losse clubs kopen. Ben je meer opzoek naar een club voor op de tee, dan zit je goed. We hebben hier ook drivers, woods/houten en hybrides. Voor de beginnende golfer tot en met de ervaren golfer. Golfclubs hebben we onder andere van Callaway, Taylor Made, Titleist en Ping. Voor meer informatie over golfclubs verwijzen we je graag door naar onze golfclubs informatiegids.

  Golftsets

  Bij decathlon ben je op het juiste adres voor golfkits, voor heren, dames en kinderen zijn er golfsets. Dit zijn complete golfsets waarmee je meteen kan beginnen. De golfsets van Decathlon hebben 7 clubs, zodat je elke afstand kan overbruggen en met niet te moeililjke clubs. Je kan voortaan de clubs los van de golftas kiezen zodat je het zelf samen kan stellen. Ideaal voor een golfer die begint met golfen en meteen aan de slag wil.

  Golfputters

  Een van de belangrijkste club in je tas, de putter. Hiermee maak je gemiddeld 36 putts per ronde, zeker dus een club die wat aandacht verdiend. Bij onze golfwinkel ben je aan het juiste adres voor een ruime keuze aan golfputters. We hebben putters van onder andere Inesis, Callaway, Taylor Made, Cleveland, Ping, Scotty Cameron (Titleist) en Odyssey. Er zijn klassieke putters (blade putter) en mallet putters, met een ronde achterkant voor mee vergevingsgezindheid. Als je advies nodig hebt, helpen we je natuurlijk graag verder.

  Golfwedges

  Bij Decathlon hebben we verschillende wedges voor zowel dames als heren. We hebben links- en rechtshandige wedges, en wedges voor zowel beginnende golfers als ervaren golfers. Vind hier makkelijk een geschikte wedge om rond de greens slagen te winnen. Voor meer informatie over wedges en andere golfclubs verwijzen we je graag door naar onze golfclubs informatiegids.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Heeft u nog vragen over golftassen of trolley's dan kunt u altijd terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  De levering van je golfspullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen