Hybride golfclubs

Wil je graag een goede golfclub die makkelijker te slaan is dan een fairway wood maar de precisie heeft van een ijzer? Bij Decathlon hebben we daarvoor hybride golfclubs. Met merken als Callaway, Taylor Made en ons eigen golfmerk Inesis, heeft u ruime keus in hybride golfclubs.

Hybride golfclubs
Terug naar artikelen
Geslacht
Linkshandig/Rechtshandig
Merk
Niveau
Prijscategorie
21 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 59 reviews

  Hybrides

  Hybride clubs zijn een tussenweg tussen ijzers en houten. Je kunt er gemakkelijker mee spelen en ze vervangen de lange ijzers (ijzer 1, 2, 3) die minder eenvoudig te gebruiken zijn. Het is altijd belangrijk om de juiste shaft te kiezen voor je swingsnelheid.

  Welke hybride moet ik kiezen?

  • Een hybride club van 16° komt ongeveer overeen met een ijzer 2. • Een hybride club van 19° komt ongeveer overeen met een ijzer 3. • Een hybride club van 22° komt ongeveer overeen met een ijzer 4. • Een hybride club van 25° komt ongeveer overeen met een ijzer 5.

  Extra informatie

  Hybride clubs worden ook wel 'rescue clubs' genoemd, wat 'redding' betekent. Het voordeel van hybride clubs is dat ze de vergevingsgezindheid van fairway woods combineren met de precisie van lange ijzers. De hoek van de onderkant van een hypride is kleiner/scherper zodat ze makkelijker door het (hoge) gras snijden. Hierdoor komt je makkelijker uit de rough en verlies je weinig lengte. We raden je aan om een shaft te kiezen die overeenkomt met die van een fairway wood, om dezelfde prestatie te garanderen.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over golfclubs kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen