Golfparaplu

Bij Decathlon hebben we golfparaplu's die je beschermen tegen regen en uv straling. Zo kun jij jezelf en je materiaal beschermen en goed blijven concentreren op je golfspel. Koop daarom je golfparaplu bij Decathlon!

Golfparaplu
Terug naar artikelen
Diameter
BESCHERMINGSFACTOR (UV)
Kleur
Prijscategorie
11 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Laatste kans
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 8 reviews

  Golfballen en accessoires

  Bij Decathlon hebben we allerlei verschillende producten voor het golfen, hier vindt je alle golfballen en accessoires. Denk dat golfhandschoenen, GPS-horloges, afstandsmeters, golf tees en nog veel meer. Voor het golfen heb je een aantal producten nodig, natuurlijk waar je als eerste aan denkt zijn de golfballen. Deze hebben we genoeg in ons assortiment, voor elke type speler hebben we een juiste golfbal. Wil je ook graag thuis oefenen in de tuin of binnen, bekijk dan de categorie: golf trainingsaccessoires. Daar vindt je alles om thuis te oefenen.

  Wat heb je nou echt nodig op de golfbaan?

  Er zijn een aantal dingen die je altijd bij moet hebben in je golftas als je de baan in gaat. Dat is onder andere een: pitchfork, marker, golf tees en eigen golfballen. Je mag niet de golfballen van de driving range meenemen. Daarnaast is het ook altijd handig om een golfhandschoen bij te hebben, een regenhandschoen en een gewone. Daarnaast heeft een golftas ook vaak een extra vak voor je golfparaplu, die kan je gebruiken met slecht weer maar ook als het erg warm is. Vaak worden er ook accessoires aan het golftas gehangen, bijvoorbeeld een golfhanddoek. Deze om je clubs schoon te maken en houden.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over golfballen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen