Golf drivers

Golf drivers

Bij Decathlon hebben we een groot golfassortiment aan golf drivers van uitstekende kwaliteit voor de laagste prijzen. Merken zoals Taylormade, Titleist en Callaway behoren tot het assortiment. Drivers hebben wij voor zowel beginnende als ervaren golfers. Probeer ook ons eigen golfmerk Inesis, alleen bij Decathlon! Een golftas of golftrolley nodig om je golfclubs mee te kunnen nemen op de baan? Kijk dan naar onze golftassen en golf trolleys.

Advies nodig?
Hoe kies ik een driver?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
‪MORFOLOGIE‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪SHAFT FLEXIBILITEIT‬
‪Zwaai snelheid‬
‪LOFT‬
Merk
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
Ontdek nieuwe golfpolo's
4.5/5 Op basis van 234 reviews

Drivers

Een driver gebruik je om afstand te maken op de golfbaan, dit is je langste golfclub in de tas. Hier zou je het verste mee kunnen slaan alleen het is ook een hele moeilijke club. Daarom is er een hoop mogelijk bij een driver, denk hieraan de shaft en het clubhoofd. Er zijn verschillende soorten shaften, je hebt regular, lady en stiff. Het wil zeggen hoe flexibel de shaft is, een lady is het meest flexibel en stiff het minst. Met een stijvere shaft heb je meer controle en power alleen minder vergevingsgezinheid, met een flexibelere shaft heb je dus meer vergevingsgezindheid en het helpt je om wat meer lengt te krijgen met een tragere swing.

Het clubhoofd van een driver.

Wat is er nou precies anders aan alle drivers? Het clubhoofd speelt hierin een belangrijke rol, daar zit het meeste verschil. Er zijn verstelbare drivers waarbij je het clubhoofd kan verstellen, hiermee kan je de loft en/of de gewichtsverdeling aanpassen. Zo kan je de driver precies naar jouw swing instellen. Wil je meer een draw of een fade in je balvlucht krijgen dan kan je dat doen door de gewichten op het clubhoofd te verstellen. Wil je meer hoogte of rol, dan kan je spelen met de loft! Bekijk nu alle drivers en vind de juiste voor jouw swing.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over golfclubs kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en leveringen, je kan de producten ook laten leveren in één van onze winkels en daar ophalen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).