Golf bodywarmer

Golf bodywarmer

Op zoek naar een bodywarmer voor tijdens het golfen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende bodywarmers voor zowel heren als dames. Onze golf bodywarmers zijn ontwikkeld in samenwerking met golfexperts en zorgen voor maximale bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn de golf bodywarmers op te vouwen in een zakje zodat het altijd in je golftas past! Bekijk daarnaast onze golftruien en golfpolo’s.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Laatste kans golfproducten
Ontdek nu
65,00
110,00
Frosty Winterjack
Frosty Winterjack
ADIDAS

Frosty Winterjack

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL
150,00 −10%
135,00
65,00
65,00
146,50
4.5/5 Op basis van 3135 reviews

Golf bodywarmer heren

Bij Decathlon verkopen wij verschillende golf bodywarmers voor heren in verschillende kleuren. De bodywarmers zijn ontwikkeld om mee te golfen bij temperaturen tussen de 10 en 20 graden. Daarnaast zijn de bodywarmers ultralicht en makkelijk op te vouwen in een tasje. Ideaal om altijd in je golftas te hebben zitten. Bij de ontwikkeling van onze bodywarmers is gelet op de bewegingsvrijheid en het draagcomfort. Onder echte omstandigheden zijn ze herhaaldelijk getest en voldoen daardoor aan de eisen van fervente golfers. De bodywarmers zijn speciaal ontwikkeld voor tijdens het golfen maar daarnaast ook uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Kortom, de golf bodywarmer voor heren is een veelzijdig kledingstuk en een onmisbaar item!

Golf bodywarmer Dames

Op zoek naar een golf bodywarmer voor dames? Bij Decathlon verkopen wij verschillende golf bodywarmers voor dames. De bodywarmers zijn verkrijgbaar in zowel zwart als blauw en zijn ook ideaal voor dagelijks gebruik. Doordat de bodywarmers zijn gevuld met dons krijg je het weer warm tijdens het golfen. Ideaal voor het spelen bij temperaturen van 10 tot 20 graden. Daarnaast kan je de golf bodywarmer voor dames makkelijk opvouwen waardoor je het altijd in je golftas bij je kunt hebben. Laat je niet meer verrassen door het weer en ga voorbereid de baan op. Geniet van het golfen met de golf bodywarmer voor dames van Decathlon!