Stepper

Stepper

Steppers hebben dezelfde werking als traplopen. Je traint er voornamelijk je bilspieren en dijspieren mee. Daarbij bevordert deze workout je bloedsomloop in deze gebieden. Deze hometrainers zijn vrij compact en daardoor gemakkelijk op te bergen. Wil je meer variatie in je workout brengen? Bekijk dan ons assortiment fitness materiaal.
Twijfel je nog over je aankoop? Bekijk hier alle voordelen van het kopen van een stepper bij Decathlon.
Advies nodig?
Hoe kies ik een mini stepper?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Kleur
VERKOPER
Merk
Prijs
2.595,00 -10%
2.325,00
89,95
Hometrainer mini MB3
CHRISTOPEIT

Hometrainer mini MB3

Verkocht en verstuurd door Buffalo.nl

36,99
Aerobic Step Foot Block
TUNTURI

Aerobic Step Foot Block

Verkocht en verstuurd door Tunturi

4/5 Op basis van 1781 reviews

Stepper Decathlon

Ben jij opzoek naar een makkelijk apparaat om je benen mee te trainen? Dan is zijn de steppers van Decathlon misschien wel precies wel wat voor jou! De steppers zijn ontwikkeld om thuis eenvoudig een cardio workout mee te voltooien en daarmee je beenspieren mee te versterken. Bij Decathlon bieden wij vooral mini steppers aan, met deze steppers train je niet alleen je billen, maar ook nog eens je dijen en je kuiten. Sommige steppers hebben ook nog een elastiek waarmee je tegelijkertijd ook nog je bovenlichaam mee traint. Deze mini steppers zijn ook nog eens super compact waardoor je ze makkelijk kunt opbergen.

Stepper fitness

Bij Decathlon verkopen we niet alleen maar mini steppers voor fitness maar hebben we ook wat grotere apparaten in de aanbieding om nog professioneler te werk te gaan. Deze steppers worden ook wel eens climbers genoemd. Dat komt omdat je met deze fitness apparaten het gevoel hebt dat je een trap op loopt. Deze steppers voor fitness zijn ontzettend goed voor je bilspieren en zorgen ervoor dat je efficient traint. Je verbrand ook nog eens veel calorieën met de stepper en kunt je activiteiten tracken door middel van een app.