Pre workout

Pre workout

Pre workout wordt vaak gebruikt voor extra energie en meer concentratievermogen vóór trainingen of wedstrijden. Zorg voor een snelle opname van je pre workout poeder met behulp van onze shakebekers.
4 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 101 reviews

  Wat is pre workout nou precies?

  Pre workout, je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat is het nou precies? Pre workout wordt door veel sporters gebruikt voorafgaand aan hun workout. Het zorgt ervoor dat ze zich beter kunnen focussen, meer uithoudingsvermogen hebben en zich energieker voelen. Maar waar komt dat eigenlijk door? In Pre workout zitten verschillende ingrediënten, zoals: cafeïne, creatine, BCAA en andere aminozuren.

  Wanneer moet ik pre workout innemen?

  Het is aan te raden om pre workout een half uur voor je workout in te nemen. Dit kan op verschillende manieren, via poeder, capsules of tabletten.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze voeding en supplementen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt uitproberen.

  Levering van je pre workout

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen