Fitnessbanken

Fitnessbanken zijn zeer geschikt om je schouders, borstspieren of buikspieren te trainen. Gebruik ze bijvoorbeeld in combinatie met onze halters en gewichten. Doe je vaak aan krachttraining? Bekijk dan ook ons assortiment fitness voeding en supplementen.

Fitnessbanken
3 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)
   4.5/5 Op basis van 54 reviews

   Fitnessbanken zijn ideaal voor een thuis workout!

   Wil jij altijd en overal je borstspieren, schouders of buikspieren kunnen trainen? Dan is een goede fitnessbank onmisbaar! Gebruik ze bijvoorbeeld in combinatie met onze halters en gewichten<.

   Probeer de verschillende standen van onze fitnessbanken

   Fitnessbanken kunnen in verschillende standen worden gebruikt; horizontaal, schuin omhoog of schuin omlaag. Daarnaast kun je er ook op zitten zodat je variatie in je workout kunt brengen. Ben je bang dat de fitnessbank te veel ruimte in je huis inneemt? Geen zorgen! De fitnessbanken van Decathlon zijn opklapbaar, waardoor ze gemakklelijk op te bergen zijn.

   Advies op maat van een Decathlon sport expert

   Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze fitnessbanken kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt uitproberen.

   Levering van je fitnessbabnk

   Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).