Fitness vest

Fitness vest

Onze fitness vesten zijn er in alle verschillende kleuren en maten. Of je nou liever met een vest, een hoodie of een jas sport, wij hebben het allemaal. Deze vesten kun je goed gebruiken voor een workout op koudere dagen, maar zijn ook zeker geschikt als comfortabele truien voor dagelijks gebruik. Ben je nog op zoek naar een broek voor onze je fitness vest? Bekijk dan onze fitness broeken, fitness leggings en fitness shorts.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Kleur
Sticker
Merk
Prijs
VERKOPER
50,00 −20%
39,95
75,00 −33%
49,95
4.6/5 Op basis van 7968 reviews

Fitness hoodie

De fitness vesten van Decathlon zijn gemaakt van licht en rekbaar materiaal. Veel vesten bevatten geperforeerd materiaal waardoor de vest extra ademend is. Hierdoor zijn onze vesten zeer geschikt voor zowel voor, tijdens als na je workout. Ook hebben we hoodies waar je goed in kunt sporten, maar die ook uitstekend te gebruiken in je vrije tijd.

Fitness hoodie heren

Kleding van Domyos wordt volop getest door externe sporters. Hierdoor weten wij zeker dat onze sportkleding eerlijk wordt beoordeeld. Wij kunnen dan ook garanderen dat al onze kleding comfortabel zit, een prima ademend vermogen heeft en genoeg bewegingsvrijheid biedt.

Fitness vest kopen?

Wil je één van onze fitness vesten bestellen? Doe dat dan met een sportpas. Hiermee heb je altijd 2 jaar garantie en mag je het product gratis retourneren binnen 365 dagen. Bij Decathlon kun je kiezen uit diverse betaal- en bezorgopties.