Fitness top

Fitness top

Fitness tops zijn populair bij zowel mannen als vrouwen. Decathlon biedt een breed assortiment met diverse pasvormen en kleuren. Ben je op zoek naar een hele fitness outfit? Neem dan ook een kijkje bij onze fitness shorts en fitness schoenen.Sport je liever in een t-shirt? Bekijk dan onze fitness shirts.
Terug naar artikelen
Geslacht
Sport
Maat
Levertijd
Kleur
Prijs
15 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 3771 reviews

  Fitness top vs. fitness shirt

  Iedereen heeft een andere voorkeur wanneer het gaat om zijn of haar fitness kleding. De ene sport liever in een t-shirt, de ander liever in een top. Een fitness top zorgt vaak voor wat meer ventilatie in vergelijking met een t-shirt. Daarnaast heb je wat meer bewegingsvrijheid rondom je armen. Ideaal wanneer je aan groepslessen doet waarbij je grote bewegingen moet maken.

  Ingebouwde bh

  Sommige fitness tops zijn uitgerust met een geintegreerde bh. Het voordeel hiervan is dat je als het ware twee vliegen in één klap slaat: je koopt een fitness top én een bh. Echter is dit niet voor elke vrouw geschikt. Wanneer je kiest voor een top met een ingebouwde bh, zorg er dan voor dat je er zeker van bent dat de bh voldoende ondersteuning geeft. Is dit niet het geval? Koop dan een losse top met een losse bh.

  Fitness top bestellen?

  Wil je één van onze fitness tops bestellen? Doe dat dan met een sportpas. Hiermee heb je altijd 2 jaar garantie en mag je het product gratis retourneren binnen 365 dagen. Bestel je voor een bedrag boven €50.-? Dan is de bezorging helemaal gratis!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen