Fitness schoenen dames

Fitness schoenen dames

Fitness schoenen voor dames hebben we bij Decathlon in diverse merken; Domyos, Adidas en Nike. Hou je van cardiotraining of doe je liever krachttraining of crosstraining? Kies de fitness schoen die het beste bij jouw type fitness workout past. Bekijk ook ons assortiment fitness apparatuur, fitness materiaal en fitness kleding.
Terug naar artikelen
Sport
Maat
Merk
Levertijd
Prijs
Kleur
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1544 reviews

  Kies de fitness schoen die past bij jouw workout

  Veel blessures zijn te wijten aan het dragen van verkeerde schoenen. Zorg er daarom altijd voor dat je de juiste fitness schoenen draagt tijdens je fitness workout. Bij Decathlon hebben we drie soorten fitness schoenen in ons assortiment: fitness schoenen voor cardiotraining, fitness schoenen voor crosstraining en fitness schoenen voor krachttraining.

  Wat is het verschil tussen onze fitness schoenen?

  Fitness schoenen voor cardiotraining zijn ontwikkeld voor het maken van verschillende bewegingen, bijvoorbeeld draaien, springen, squads en lunges. Schoenen voor krachttraining en crosstraining zijn ontwikkeld voor meer stabiliteit en stevigheid.

  Hulp nodig?

  Weet je niet zeker welke fitness schoenen geschikt zijn voor jouw workout? Laat je dan adviseren door onze sportexperts in de winkel!

  Fitness schoenen voor dames bestellen?

  Wil je fitness schoenen voor dames bestellen? Doe dat dan met een sportpas. Hiermee heb je altijd 2 jaar garantie en mag je het product gratis retourneren binnen 365 dagen. Bestel je voor een bedrag boven €50.-? Dan is de bezorging helemaal gratis!

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen