Fitness leggings

Fitness leggings zijn geschikt voor elke fitness workout. Decathlon biedt een breed assortiment fitness leggings bestaande uit verschillende kleuren en lengtes. Sport je liever in een broek? Bekijk dan onze fitness shorts, fitness broeken en fitness trainingspakken.

Fitness leggings
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Sport
Merk
Levertijd
Kleur
Prijs
37 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 159 reviews

  Leggings voor zowel mannen als vrouwen

  Fitness leggings zijn enorm populair onder sporters. Zowel mannen als vrouwen kiezen steeds vaker voor een legging vanwege het comfort en de bewegingsvrijheid die het met zich meebrengt.

  Welke legging past bij jou?

  Fitness leggings zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei diktes, lengtes en maten. Zeker voor beginnende sporters is het vaak lastig om een goede legging te vinden. Houd bij de keuze van je legging vooral rekening met je sportintensiteit en je sportomgeving. Doe jij hele actieve lessen waarbij veel bewegingsvrijheid nodig is? Kies dan voor een legging met een hoge taille. Dit voorkomt dat de legging tijdens het sporten afzakt. Sport je in de winter buiten? Kies dan voor een lange en dikke legging. Sport je vaak binnen? Dan is een driekwart legging juist weer zeer geschikt.

  Fitness legging bestellen?

  Wil je één van onze fitness leggings bestellen? Doe dat dan met een sportpas. Hiermee heb je altijd 2 jaar garantie en mag je het product gratis retourneren binnen 365 dagen. Bestel je voor een bedrag boven €50.-? Dan is de bezorging helemaal gratis!