Fitness Legging

Fitness Legging

Fitness leggings zijn enorm populair onder sporters. Zowel dames als heren kiezen steeds vaker voor een legging vanwege het comfort en de bewegingsvrijheid die het met zich meebrengt. Een fitness legging is ideaal voor krachttraining en cardio in de sportschool.Bij Decathlon willen we dat iedereen zich goed voelt in een legging, daarom hebben we verschillende type leggings voor de verschillende lichaamstypes. Wil jij je outfit helemaal compleet maken? Kijk dan ook eens bij onze sporttassen en bidons

Advies nodig?
Leggings voor iedereen - wat betekent dat precies?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Prijs
4.5/5 Op basis van 56363 reviews

Fitness legging dames

Fitness leggings kunnen voor dames soms lastig te vinden zijn. Zo heeft iedere lichaamstype een andere legging nodig. Sommige vrouwen vinden een legging met een hoge taille fijner zodat de legging niet afzakt tijdens het sporten. Andere vrouwen vinden een 3/4e of een 7/8e weer fijner. Wat ontzettend belangrijk aan een fitness leggings is, is dat het squat proof moet zijn. Dit houdt in dat als je gaat squatten dat de legging niet doorschijnt. Bij Decathlon vinden wij dit ook ontzettend belangrijk, zodat iedereen met een gerust hart kan squatten. Naast fitness kunnen deze leggings ook goed gebruikt worden voor sporten als yoga en pilates. Deze leggings zijn in allerlei kleuren beschikbaar. Vind jij het fijner om in een zwarte legging te sporten? Dan hebben wij mooie nike leggings, domyos leggings en adidas leggings voor je in de aanbieding. Hou je ervan om op te vallen in de sportschool? Kies dan voor een leuk en vrolijk patroontje. Met deze vrolijke fitness leggings zal jij zeker shinen in de sportschool! Sport je in de winter buiten? Kies dan voor een lange en dikke legging. Sport je vaak binnen? Dan is een driekwart legging juist weer zeer geschikt. Verder is het belangrijk dat jij je goed en zelfverzekerd in een sportlegging voelt. De sport legging mag niet afzakken en mag niet te strak zitten. Kies een legging waar jij je goed in voelt!

Yoga legging

Niet alleen verkopen wij fitness leggings bij Decathlon, ook yoga leggings en pilates leggings zijn hier te vinden. Yoga leggings zijn van fitness leggings te onderscheiden door het type materiaal. Zo zijn yoga leggings vaak van katoen gemaakt omdat dit fijner aanvoelt aan de huid. Ook zweet je tijdens je yoga sessie waarschijnlijk minder dan bij een flinke cardio sessie, daarom zijn de behoefte van de leggings ook weer anders. We raden aan om zo goed naar je eigen behoefte te kijken en daar een passende legging bij te zoeken.

Fitness outfit dames

Fitness leggings zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei diktes, lengtes en maten. Zeker voor beginnende sporters is het vaak lastig om een goede legging te vinden. Houd bij de keuze van je legging vooral rekening met je sportintensiteit en je sportomgeving. Doe jij hele actieve lessen waarbij veel bewegingsvrijheid nodig is? Kies dan voor een legging met een hoge taille. Dit voorkomt dat de legging tijdens het sporten afzakt. Sport je in de winter buiten? Kies dan voor een lange en dikke legging. Sport je vaak binnen? Dan is een driekwart legging juist weer zeer geschikt. Verder is het belangrijk dat jij je goed en zelverzekerd in een sportlegging voelt. De sportlegginng mag niet afzakken en mag niet te strak zitten. Kies een legging waar jij je goed in voelt!