Fietsenrek

Fietsenrek

Ben je op dit moment in het bezit van een of meerdere fietsen, dan is het natuurlijk wel zo handig dat je je fietsen het hele jaar door een vaste en veilige plek kunt geven. Een fietsenrek kopen komt daar maar al te goed voor van pas en is een geliefde toevoeging aan huis of tuin van enthousiaste fietsers.Het fietsenrek staat namelijk bekend om de uiterst solide constructie en is ook nog eens bestand tegen ieder weertype. Ideaal als je bijvoorbeeld je fiets continu buiten wilt laten staan. Het fietsenrek is vooral een erg handige uitkomst voor fietsen die niet zijn voorzien van een standaard en hierdoor niet goed weg kunnen worden gezet in de tuin, in huis of in de garage.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€139,00 -14%
€119,00
€45,67
€99,95
€27,66
€22,35
Plafondhaken P686
ICETOOLZ

Plafondhaken P686

4.3/5 Op basis van 1890 reviews

Een fietsenrek kopen in verschillende soorten formaten

Wist je dat je vandaag de dag een fietsenrek kunt kopen in verschillende soorten afmetingen? Naast een model voor een enkele fiets, heb je namelijk ook de keuze uit een fietsenrek die plek biedt voor twee of meer fietsen. Je hebt zelfs de keuze uit een royaal fietsenrek 5 fietsen! Ideaal als je partner of het hele gezin fietst en je daarom wel wat extra ruimte in het fietsenrek kunt gebruiken.

Mag je racefiets juist pronken bij jou in de woonkamer? Je hebt ook de keuze uit een fraai ophangsysteem. Dit model kun je eenvoudig en snel aan de muur vast gaan maken. Zet een van de modellen bijvoorbeeld buiten onder het afdakje, in de garage, in het schuurtje of prominent in de woonkamer. In alle gevallen weet je altijd zeker dat je fiets veilig en goed kan worden gestald en dat je fiets makkelijk uit het systeem te tillen is.

Kies ervoor om een fietsenrek 5 fietsen of een van de andere modellen vast te maken aan de muur of vast te maken aan de grond

Wil je graag een fietsenrek 5 fietsen of een van de andere modellen vast gaan maken aan de muur of vast gaan maken aan de grond? Het assortiment kun je hier eenvoudig en snel op filteren. Op deze manier weet je altijd zeker dat je een model in huis gaat halen dat helemaal aan je wensen voldoet. Naast dat je een fietsenrek 5 fietsen of een van de andere modellen eenvoudig en snel online kunt bestellen, kun je deze varianten ook komen bewonderen in een van de winkels in het land.

Omdat het kopen van een fietsenrek iets is wat je niet iedere dag doet, kan het zomaar zo zijn dat je op dit moment met bepaalde vragen zit over het assortiment. Voor meer informatie over een bepaald fietsenrek uit de collectie, staan onze specialisten maar al te graag voor je klaar. Kom langs en stel je vragen in een van de Decathlon winkels. Op deze manier wordt een fietsenrek kopen net even wat eenvoudiger om te doen!