Fietsenhaak

Fietsenhaak

Om het maximale uit je tweewieler te halen, is het van belang dat je je fiets op de juiste manier stalt en opbergt. Voor het stallen van je fiets heb je de keuze uit een fietsenhaak, een fietsenrek aan de muur, een ophangsysteem, een vloerrek of een vloerstandaard. Bij het bepalen van de juiste methode van stallen dien je goed op het soort fiets dat je bezit te letten, aangezien niet elke fiets via dezelfde methode gestald kan worden. Bezit je fiets bijvoorbeeld over schijfremmen? En hoe ziet de vorm van het frame van je fiets eruit? Heeft je fiets daarnaast een fietsstandaard? Ook het gewicht van de fiets speelt een rol als je de tweewieler niet op de grond wilt stallen.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€231,99
Hiplok Muurslot Airlok
HIPLOK

Hiplok Muurslot Airlok

Verkocht en verstuurd door Sport4it

€21,95
€139,00 -14%
€119,00
€18,98
Fietsophanghaken - Zwart (2X)
SIMSON

Fietsophanghaken - Zwart (2X)

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

€22,65
Ophangketttingen
SIMSON

Ophangketttingen

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

€139,00
€17,16
€17,96
Ophanghaken Met Ketting (Set)
EDGE

Ophanghaken Met Ketting (Set)

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

€18,22
Ophanghaken Aan Ketting
MIRAGE

Ophanghaken Aan Ketting

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

€69,99
€54,08
Fietsenrek Voor 3 Fietsen
EDGE

Fietsenrek Voor 3 Fietsen

Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

4.4/5 Op basis van 819 reviews

Een muurbeugel voor de fiets voor eenvoudig stallen

Zoek je een methode om je fiets gemakkelijk te stallen, dan is een muurbeugel voor de fiets ideaal. Deze wandbeugel monteer je door middel van vier eenvoudige schroeven aan de wand van je garage of je slaapkamer. Vervolgens kun je een of twee fietsen op de muurbeugel voor de fiets plaatsen; in totaal met een gewicht tot 30 kilogram. De muurbeugel voor de fiets is specifiek geschikt voor mountainbikes en racefietsen. Doordat je de beugel hoog aan de wand kan monteren, neemt de fiets vrijwel geen ruimte in je kamer in beslag.

Wil je je fiets vervolgens op een andere plek stallen? Dan kan de muurbeugel gemakkelijk worden gedemonteerd om vervolgens ergens anders te bevestigen. Ook bij een verhuizing neem de fietsenhaak vrijwel geen ruimte in beslag. Je kunt de fietsenhaak zelfs opvouwen voor nog meer ruimte. Decathlon beschikt ook over een fietsenhaak voor aan de wand waar slechts één fiets op geplaatst kan worden. Deze fietsenhaak is geschikt voor alle fietsen met fietsbanden met een breedte van maximaal 2.10 inch. Je hangt hierbij de fiets verticaal op aan het voor- of achterwiel. Met een kabelslot aan de muurdrager zorg je ervoor dat je fiets optimaal beschermd is tegen inbraak.

Benut alle ruimte in je kamer met een fiets ophangbeugel

Heb je weinig ruimte in je garage of slaapkamer of bestaat je woning uit zwakke gipswanden? Dan is een fiets ophangbeugel aan het plafond ideaal. Dankzij de handige fietsenhaken en katrollen krijgt je fiets vleugels en zorg je dat je fiets optimaal gestald wordt. De fietsenhaken worden bij het stuur en onder het zadel vastgemaakt. Daarna trek je je fiets omhoog met de zogenaamde fietslift. Dankzij de duidelijke instructies voor de montage zet je je tweewieler in een handomdraai de lucht in. Zo houd je alle ruimte vrij op de vloer voor je andere spullen.

De fiets ophangbeugel is geschikt voor een lange gang of garage met een hoogte van maximaal vier meter. Daarnaast beschikt de fiets ophangbeugel over een automatische blokkering, waardoor het je weinig moeite kost om de fiets omhoog of naar beneden te brengen. De fietsenhaken zijn daarnaast met rubber bekleed zodat je fiets optimaal beschermd blijft. Bekijk de webshop van Decathlon.nl voor meer fietsenhaak inspiratie.