Wheel-on fietstrainer

Wheel-on fietstrainer

Wat de reden is om voor een wheel-on fietstrainer te kiezen, kan per persoon erg verschillend zijn. Misschien ben jij een typische goed-weer fietser (wat helemaal niet erg is) en ben je pas écht gemotiveerd om te fietsen zodra het zonnetje in de lente lekker begint te schijnen. Wellicht is het te glad en koud buiten om veilig op je racefiets te stappen, en train je daarom graag op een wheel-on fietstrainer met bijbehorende accessoires. Of je bent op dit moment aan het herstellen van een vervelende blessure, en bouwt hierdoor graag het aantal kilometers per rit in je eigen en vertrouwde omgeving op.

In alle gevallen beleef je erg veel fietsplezier aan een wheel-on fietstrainer. Gelukkig hoef je niet meer verder te zoeken naar een kwalitatief goed model, we hebben namelijk de beste modellen voor je ingekocht. Zodat je altijd zeker kunt zijn van een aankoop die ook op lange termijn de best mogelijke kwaliteit blijft waarmaken.

Advies nodig?
Hoe kies ik de beste fietstrainer voor mij?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
Kleur
Prijs
3.8/5 Op basis van 1263 reviews

De wheel-on trainer heeft standaard een universele maat

Een wheel-on trainer uit het assortiment heeft standaard een universele maat. Dit betekent dat een wheel-on fietstrainer niet voor een specifiek merk racefiets is gemaakt en hierdoor uiterst veelzijdig is. Ieder model is voorzien van tal van handige functionaliteiten, om jouw fietsrit zo aangenaam mogelijk te maken.

Zo heb je met een wheel-on trainer bijvoorbeeld de keuze uit verschillende trainingsprogramma's, die volledig af te stemmen zijn op jouw niveau en het type rit waar je voor gaat. Een stevige klim in de virtuele bergen? Een snel parcours over vlak terrein? Het is allemaal erg gemakkelijk in te stellen. Daag je jezelf met de wheel-on trainer maar al te graag uit en kun je niet wachten om je benen in het zuur te werken? Kies er dan voor om te strijden in een van de virtuele races en mythische parcours.

Een basic fietstrainer is van alle gemakken voorzien

Een basic fietstrainer wordt standaard geleverd met een voorwielsteun en een tablethouder. Hierdoor wordt binnen fietsen met scherm mogelijk gemaakt. Ideaal als je bijvoorbeeld de Zwift app gebruikt en virtueel kunt fietsen in de meest mooie omgevingen. Ook kun je met de basic fietstrainer strijden tegen vrienden, familie of collega’s die ook in het bezit zijn van een basic fietstrainer met een tablethouder.

Het bevestigen van de racefiets op een wheel-on fietstrainer is een fluitje van een cent. Ieder model wordt geleverd met een snelspanner, wat betekent dat de fiets heel snel en gemakkelijk gemonteerd kan worden. Ook is ieder model erg stil, zodat je je volledig kunt focussen op je prestaties. Ben je klaar met je virtuele rit? Na gebruik is een wheel-on fietstrainer op te klappen en hierdoor erg makkelijk op te bergen bij jou in huis. Zet de trainer neer bij jou in de tuin, onder de veranda of in je home gym. In alle gevallen blijf je jezelf continu stimuleren om te blijven fietsen!