Waterzakken

Category image
Terug naar artikelen
Filteren op
Merk
Kleur
Prijs
15 Artikelen
€4999

€999

€999

€399

€1199

€689

€499

€69,99 -28%
€4999

€69,99 -28%
€4999

6 kleuren
€1999

8 kleuren
€2999

€3999

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

€799

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

€2539

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

2 kleuren
€4999

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

4.5/5 Op basis van 69 reviews

Waterzakken voor een goede hydratatie

Waterzakken zijn meer dan alleen maar een fietsaccessoire! Als je op de fiets wilt drinken zonder te stoppen of het stuur los te laten kun je het best hydratatierugzakken of waterzakken van het b'Twin gebruiken. We hebben waterzakken met compartimenten en in verschillende groottes (hoe langer je gaat fietsen, hoe groter ze moeten zijn) zodat je altijd de juiste hoeveelheid vocht bij je kunt hebben. Het connectiesysteem met banden kan worden aangepast aan het gewicht voor een veilige bevestiging en meer comfort. Tot slot hebben we de beste componenten gebruikt om te voorkomen dat het water een vieze smaak krijgt. De waterzakken worden vaak in een camelbak gedragen en ook kun je deze waterzakken tijdens je hardlooptrainingen gebruiken. De waterzakken zijn los te kopen en de waterrugzakken worden compleet met een waterzak geleverd.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over waterzakken kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van waterzakken

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).