Tacx fietstrainer

Tacx fietstrainer

Te druk, vies weer, ijzel op de weg, veel werk, sociale verplichtingen. Zou je meer willen fietsen, maar komt het er om welke reden dan ook maar niet van? Overweeg dan eens om het fietsen naar binnen te verplaatsen, bijvoorbeeld met een Tacx fietstrainer. Met een fietstrainer en enkele accessoires maak je lekker je kilometers in het comfort van je eigen huis. En met een app of speciale software is het bijna niet van de echte fietservaring te onderscheiden. Want zweten doe je zeker!

Advies nodig?
Hoe kies ik de beste fietstrainer voor mij?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
Kleur
Prijs
599,99 -8%
549,99
Fietstrainer Tacx Flux S
Fietstrainer Tacx Flux S
TACX

Fietstrainer Tacx Flux S

(65)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
2.619,99
Hometrainer NEO BIKE SMART
Hometrainer NEO BIKE SMART
GARMIN

Hometrainer NEO BIKE SMART

(1)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
14,99
Moeren achterwiel 3/8 M10
Moeren achterwiel 3/8 M10
TACX

Moeren achterwiel 3/8 M10

(9)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.1/5 Op basis van 474 reviews

Ontdek de fietstrainers van Tacx

In het uitgebreide assortiment fietstrainers van Decathlon vind je diverse modellen van Tacx, een premium merk op het gebied van fietstrainers. Tacx produceert zogenaamde direct drive trainers, fietstrainers waarbij het achterwiel niet nodig is, omdat de weerstand direct op de achteras wordt uitgeoefend. Dit heeft een aantal voordelen. Zo is de fietservaring op een Tacx fietstrainer realistischer, doordat er geen verlies aan vermogen ontstaat door transmissie. Hierdoor zijn de metingen van jouw prestaties een stuk nauwkeuriger. Nog een pluspunt: er is geen risico op slijtage van je banden. Bovendien is je fiets ook zo gemonteerd op een Tacx fietstrainer.

Een Tacx fietstrainer die we graag willen uitlichten, is de NEO 2T. Als je voor het beste van het beste wilt gaan, dan is dit de fietstrainer die je wilt hebben. Stil, accuraat en het trapgevoel van deze indoor fietstrainer is soepel en nog realistischer dan bij andere Tacx fietstrainers. Deze Tacx fietstrainer is namelijk uitgerust met ‘Road Feel’, waardoor je het gevoel hebt dat je echt over grind of kasseien aan het rijden bent. Ook kan het maken van een echte afdaling na een stevige klim gesimuleerd worden. En dat zijn nog maar een paar van de features van deze bijzondere fietstrainer!

Maak je indoor training interactief met de Tacx Flux

Een andere Tacx fietstrainer die extra aandacht verdient, is de Tacx Flux. Deze direct drive rollentrainer geeft je een interactieve fietservaring. Verbind de Tacx Flux met een computer, telefoon of tablet en maak gebruik van de bijbehorende Tacx Cycling Software om een gestructureerd trainingsplan te volgen. Als je de Tacx Flux combineert met een trainingsapp als Zwift, maak je jouw sportieve uitdaging nog groter. Beklim ‘Alpe du Zwift’ of race door de straten van Watopia in een spannende groepsrit. Beleef intensieve trainingssessies en drijf je kuitspieren tot het uiterste op hellingen tot wel 10 procent.

Ben je nog geen trotse bezitter van een Tacx fietstrainer, maar wil je dit wel binnenkort worden? Dan adviseren de specialisten van Decathlon je graag, om zo tot een perfecte match te komen. En vergeet de accessoires niet. Aangezien je op een indoor fietstrainer behoorlijk gaat zweten, is het verstandig om een mat onder de Tacx fietstrainer te leggen. Ook is het geen overbodige luxe om je fiets te beschermen tegen zweet. Wij hebben bijvoorbeeld een handige fietsbeschermer, speciaal voor de fietstrainer, die zweet absorbeert. Ook handig: een tablethouder of tafeltje om je laptop op te zetten.